Kim Kardashian do tretjega otroka s pomočjo nadomestne mame

7. 7. 2017 | Vir: Lady
Deli
Kim Kardashian do tretjega otroka s pomočjo nadomestne mame (foto: Profimedia)
Profimedia

K im Kardashian in njen mož Kanye West sta si od nekdaj želela velike družine, a se je kaj hitro izkazalo, da bo to vse prej kot lahka naloga.

Starleta je namreč imela že v prvi nosečnosti, ko je nosila hčerkico North, številne težave. Še huje pa je bilo, ko je bila noseča v drugo s sinkom Saintom, saj so zdravniki ugotovili, da se je posteljica prirasla na maternično steno, kar lahko privede do hudih krvavitev in je seveda lahko tudi smrtno nevarno za mamico.

Zato so Kim odsvetovali, da bi še enkrat zanosila. A ker sta si z možem oba močno želela povečati družino, sta se po tehtnem premisleku odločila, da bosta vseeno imela še enega otroka.

Tega pa seveda ne bo rodila Kim, temveč nadomestna mama, ki naj bi jo par že najel prek agencije, ki se s tem ukvarja. Zvezdnika naj bi ji za to plačala nekaj več kot 100 tisoč dolarjev, zahtevata pa tudi, da ženska, ki bo nosila njunega otroka skoz celotno nosečnost zelo pazi na svoje zdravje, predvsem pa ne sme uživati alkohola in tudi ne drog, v tednih pred vstavitvijo zarodka pa se mora vzdržati spolnih odnosov.

Sicer pa vsaj za zdaj ni znano, kdaj bo par postopek sprožil in kdaj lahko pričakujemo, da bosta svojega tretjega otroka tudi dobila. A kot poznamo družino Kardashian, bo to še prehitro znano.

Tina Ambrožič

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave