Kim Kardashian "fasala" tožbo zaradi parfuma, ki ga je reklamirala na svoji zadnjici!

Kim Kardashian "fasala" tožbo zaradi parfuma, ki ga je reklamirala na svoji zadnjici! (foto: Profimedia) Profimedia
20. 7. 2018

V času (pregovornih) dogodkovnih kislih kumar si lahko rečemo: "Še dobro, da imamo Kardashianove." Vsake toliko časa poskrbijo za kakšen škandalček. Tokrat ga je javnosti priskrbela Kim Kardashian. In spet je vpletena njena slavna zadnjica.

37-letna zvezdnica resničnostnih šovov je namreč štartala učinkovito kampanjo za najnovejšo linijo parfumov, saj je stekleničke fotografirala kar na svoji zadnjici. Ameriški mediji trdijo, da s tem izdelkom zasluži nekaj milijonov dolarjev na minuto.

Kimoji Fragrances available now on Kkwfragrance.com @kkwfragrance

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Jul 19, 2018 at 6:13am PDT

Njen uspešni biznis pa je zasenčila tožba. Podjetje Vibes je namreč vložilo tožbo proti Kim, ker jim je, kot trdijo, ukradla logotip Vibes, ki so ga registrirali leta 2012. "Zahtevamo odškodnino in nalog, ki bi Kim prepovedal nadaljnjo prodajo teh izdelkov ter da se uničijo parfumi, ki še niso prodani," je sporočilo podjetje.

Kim se na tožbo še ni odzvala, a ameriški mediji poročajo, da bi ji to lahko škodilo. Prav tako poročajo, da je v torek - ko je začela s prodajo parfuma - zaslužila 5 milijonov dolarjev v petih minutah.

Zaključek: Kardashianovim lahko očitamo marsikaj, a nikakor pomanjkanja smisla za posel.

Priporočamo