Kim Kardashian: Graščina za 303.000 EUR na mesec

Družina Kardashian, ki jo lahko gledalci spremljajo od leta 2007, je z medijsko prepoznavnostjo dobro zaslužila. In bolj ko so služili, v večje in ekskluzivnejše hiše so se selili. (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
25. 2. 2012

Čeprav je zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian pripravljena narediti marsikaj za medijsko pozornost, se po tem, ko se je odločila za ločitev od Krisa Humphriesa, vedno bolj umika v zasebnost. To naj bi bil tudi eden od razlogov za selitev v luksuzno hišo.

Kim in Kris, ki sta se spoznala leta 2010, sta se poročila lanskega avgusta, vendar njuna ljubezen ni trajala dolgo. Le 72 dni po poroki je zvezdnica vložila zahtevo za ločitev, dober mesec pozneje pa je Kris vložil zahtevo za razveljavitev zakona na podlagi prevare. Košarkar je namreč prepričan, da Kim nikoli ni nameravala ostati poročena z njim, ampak je z njuno poroko želela le zaslužiti. Ker se sama ne moreta dogovoriti o podrobnostih ločitve, odvetniki napovedujejo, da bo ločitveni postopek trajal dolgo, poleg tega pa se govori, da ga bodo prenašali po televiziji.

Očitno je Kim po burnem odzivu javnosti na njuno ločitev ugotovila, da je bolje, če se za nekaj časa umakne iz javnosti. ‘’Kim sicer obožuje pozornost medijev, vendar zdaj morda vidi, da je podpisala pogodbo s hudičem in da ni dobro, da jo kamere spremljajo 24 ur na dan, sedem dni na teden,’’ je povedal neimenovani vir. Pred kratkim jo je neki moški zasledoval okoli njene­ga doma na Beverly Hillsu, zato se je zvezdnica šova Ne zaostajajmo za Kardashianovimi odločila, da se preseli in si ustvari zavetišče nekje drugje. Kim je najela novo hišo, oziroma bolje rečeno, graščino v ekskluzivni in zaprti skupnosti Mulholland Estates, za katero bo na mesec plačevala 303 tisoč evrov. Graščina ima štiri spalnice, šest kopalnic, bazen in čudovit razgled na Los Angeles. ‘’Nova hiša je natančno to, kar Kim potrebuje, da se tako fizično kot čustveno postavi na noge po tem, kar se ji je zgodilo s Krisom Humphriesom. Upa, da ji bo nova hiša omogočila nov začetek,’’ dodaja vir.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story