Kim Kardashian: Hoče ločitev!?

Kim Kardashian: Hoče ločitev!? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
19. 12. 2016

Zakon starlete Kim Kardashian in glasbenika Kanyeja Westa se je očitno znašel v krizi! Viri blizu paru so namreč medijem izdali, da naj bi se Kim po dobrih dveh letih in pol zakona že želela ločiti.

Razlog za to je predvsem ta, da naj bi se v zakonu že dlje časa počutila ujeto in vse prej kot dobro. Delno je verjetno razlog za to bilo tudi pevčevo obnašanje, saj je znano, da je Kim določal tudi, kakšna oblačila bo nosila v javnosti. Druga stvar je, da naj bi se Kanye že dlje časa spopadal s psihičnimi težavami, zaradi katerih je pred kratkim tudi končal v bolnišnici. Prav zaradi tega par trenutno tudi ne živi na istem naslovu, saj naj Kim ne bi želela, da je njen dragi, dokler se mu stanje ne izboljša, v bližini njunih dveh otrok. Vseeno je glasbeniku omogočila, da se je v začetku decembra udeležil praznovanja prvega rojstnega dneva njunega sina Sainta. Kim naj bi z vložitvijo ločitvenih papirjev počakala še nekaj časa, saj čaka na pravi trenutek za to. Naj bi pa s svojimi odvetniki že pripravljala ustrezno strategijo za to, da bi lahko dobila popolno skrbništvo nad otrokoma, hčerko North in sinom Saintom.

Če se bo Kim res ločila, bo to zanjo že tretja ločitev, saj se je leta 2004 ločila od svojega prvega moža, glasbenika Damona Thomasa, leta 2013 pa od drugega moža, košarkarja Krisa Humphriesa.

Priporočamo