Kim Kardashian: "Kanye ni gej!"

Kim Kardashian in Kanye West (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
23. 5. 2013

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian in njen srčni izbranec, raper Kanye West, sta v veselem pričakovanju prvega otroka, srečo pa jima kvarijo govorice, da je Kanye gej.

Čedalje glasneje se namreč šušlja, da zvezdnik ljubi Riccarda Tiscija, Givenchyjevega dizajnerja. "Uničila si umetniško delo," naj bi Kanye vpil na Kim, ko je oblekla Riccardovo obleko za prireditev Met Ball (ogledate si jo lahko TUKAJ)

Po poročanjih vira, ki je spregovoril za revijo In Touch, je zvezdnik obseden s tem oblikovalcem, s katerim naj bi bil tudi tesno povezan. Kim je zaradi vseh teh silnih govoric prekipelo, zato se je odločila, da jih bo komentirala in se postavila v bran svojemu moškemu: "Kanye ni gej!"

Ni več tako samozavestna kot nekoč

Tudi sicer se v zadnjem času veliko šušlja o neobičajnih modnih kombinacijah noseče starlete Kim Kardashian.

"Vedno sem se oblačila, kot se oblačim zdaj. Zdaj nosim vse, v kar se lahko stlačim, kar mi je prav. Kourtney me je opozorila, da bodo ljudje veliko 'trobili' o meni, ko bom zanosila. Zdaj vem, kaj je mislila s tem. Res pa je, da – kar se tiče mojega telesa – nisem več tako polna samozavesti kot nekoč," se je na številne govorice odzvala 32-letna bodoča mamica, ki je priznala, da se je bila prisiljena odreči svojim ljubim visokim petam, ker so njena stopala preveč zatečena in preširoka, da bi ji bili salonarji prav.

Visokih petk pa strokovnjaki ne odsvetujejo samo nosečnicam, ampak tudi drugim ženskam, ki zavoljo lepote pogosto nosijo vrtoglavo visoke pete, saj dolgoročno to lahko pusti resne posledice, kot so izkrivljeni nožni palec, boleča palčna kost, deformacija nožnega palca ... Več preberite v članku Deformacija nožnega palca.

Priporočamo