Kim Kardashian je bila v sedmem razredu videti prava lepotica

Kim Kardashian je bila v sedmem razredu videti prava lepotica (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2018

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je s svojimi oboževalci delila fotografijo iz osnovne šole in vse močno presenetila.

Kim Kardashian je vedno veljala za pravo lepotico in že v osnovni šoli je obračala številne moške glave. Nedavno je s svojimi oboževalci na Instagramu delila fotografijo iz tega obdobja in nihče ni mogle verjeti, da je to zares ona. "Sedmi razred, nemogoče," so se vrstili komentarji. Mnogim se je zvezdnica zdela precej starejša in veliko preveč naličena za učenko sedmega razreda.

No, kakorkoli že, vsekakor je treba priznati, da je bila lepa Kim že takrat prava lepotica, ki je požela veliko pozornosti, kjerkoli se je pojavila. Že takrat je imela svojo modni stil in mnoge je presenetilo, da je v sedmem razredu nosila čeveljce z visoko peto.

Kim Kardashian je danes videti nekoliko drugače, morda so za njen spremenjen videz krive lepotne operacije, morda je čarovnija v odličnih ličilih, vsekakor je tudi danes prava lepotica, ki navdušuje s svojimi bujnimi oblinami.

View this post on Instagram

7th grade. This was my go to lipstick. It’s gotta make a comeback

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 20, 2018 at 7:30am PDT

Priporočamo