Kim Kardashian je ponovno pokazala svojo zavidljivo postavo

November 6, 2019 - New York, New York - Kanye West, Kim Kardashian West. WSJ. Magazine 2019 Innovator Awards Sponsored By Harry Winston And Rémy Martin held at MOMA., Image: 481902352, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: AdMedia/ADMedia/Profimedia (foto: Foto: Admedia/Admedia/Profimedia Admedia/Admedia/Profimedia) Foto: Admedia/Admedia/Profimedia Admedia/Admedia/Profimedia
11. 1. 2020

Leto 2019 je bilo za Kim Kardashian dramatično, vendar je tudi našla čas za uživanje v mirnejših trenutkih.

Kim je izpostavila fotografijo leta 2019, na kateri ni težko opaziti njene zavidljive postave.

Na fotografiji je oblečena v bel top in oprijete bele hlače njene znamke Skims. Njen outfit se je popolnoma ujel z njenim večinoma brezbarvnim domom.

V izbrani kombinaciji, ki je še posebej poudarila njene osupljive boke je resničnostna zvezdnica "pretekla" tudi nekej krogov po njenem okroglem belem kavču, ki je dovolj velik, da na njem lahko udobno sedi celoten klan Kardashian–Jenner.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim pa je z oboževalci delila tudi nekaj fotografij, na katerih skupaj z družino uživa na smučanju v Wyomingu.

Kim in njen mož Kanye West sta svoje štiri otroke odpeljala na sneg za začetek novega leta. Starejša otroka sta smučala, mlajša pa sta se igrala na belih strminah.

Zvezdnica šova Keeping Up With The Kardashians na počitnicah v Wyomingu uživa, toda o trajni selitvi tja ni želela niti slišati. Skupaj z možem sta tam pred kratkim kupila ranč, vendar Kim ni ljubiteljica preprostega bivanja na ranču, saj je navajena razkošja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian Snapchat (@kimkardashiansnap) on

Kim je bila v pretklosti že tarča roparjev, zato želi na novem ranču namestiti varnostni sistem.