Kim Kardashian je v času koronavirusa hotela biti dobrodelna, a je doživela hladen tuš!

Kim Kardashian je v času koronavirusa hotela biti dobrodelna, a je doživela hladen tuš! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2020

Znano je, da je Kim Kardashian nadvse uspešna podjetnica, a njena najnovejša poteza, s katero je hotela hkrati pomagati in zaslužiti, ni naletela na odobravanje.

Na družbenih omrežjih je namreč delila svoj načrt za doniranje denarja skladu, ki ga je ustanovila neprofitna organizacija Baby2Baby. Slednja zbira stvari za revne otroke, ki živijo na območju Los Angelesa.

No, tam živi tudi Kim, ima pa pravo graščino z osmimi spalnicami in desetimi kopalnicami.

Vse lepo in prav, a njen najnovejši načrt je res sporen, še posebej v teh težkih časih. V svoji objavi na Instagramu je namreč oboževalce pozvala, naj kupujejo izdelke njene blagovne znamke Skims, ona pa bo donirala 20 odstotkov profita zgoraj omenjeni neprofitni organizaciji.

Seveda je marsikdo izrazil svoje nestrinjanje - ljudje so se spraševali, zakaj ne more donirati delčka svojega bogastva, ki je ocenjeno na neto vrednost 350 milijonov dolarjev, če že hoče pomagati ljudem v stiski.

Na Twitterju je njena objava povzročila plaz kritik in veliko jeze. Marsikdo jo je obtožil tudi, da kuje dobiček v času pandemije, saj je za donacijo treba najprej kupiti njen izdelek.

Priporočamo