Kim Kardashian nabavila dva psička, ko so jo opozorili na mučenje živali

Kim Kardashian nabavila dva psička, ko so jo opozorili na mučenje živali (foto: Profimedia) Profimedia
23. 9. 2019

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je s svojimi sledilci na Instagramu delila novico, da je kupila dva psička, po tem, ko sta ona in njen mož Kanye West dobila opozorilo zaradi zlorabe živali.

In za kaj je šlo? V videu, ki ga je zvezdnica na družbenem omrežju objavila minuli teden, sta se z možem vozila mimo skupine antilop, ki so se prestrašile in začele bežati stran od avta. Kim je soproga opozorila, da plašita živali. Zaradi tega bosta tudi morala plačati globo.

Da bi se nekako oddolžila za to dejanje, je Kim nabavila psička. "Spoznajte naša nova otročička. Zdaj rabimo še imena. North se je domislila imena, ki je kot nalašč za našega drugega pomeranca Sushija. Hoče, da bi se bela punčka imenovala Sake, črtni fantek pa Soba ali Soy Sauce. Dodajte svoje zamisli," je zvezdnica zapisala na Instagramu.

Številni sledilci pa so ji očitali, da bi psa morala posvojiti, ne pa kupiti. Eden od sledilcev pa je zapisal: "A nisi rekla, da nimaš časa za hišne ljubljence in da ne moreš skrbeti za njih?" Tako se je namreč glasila ena od njenih izjav.

Upamo, da je zvezdnica tokrat res temeljito razmislila in da bo psička ob svoji odsotnosti pustila v dobrih in varnih rokah.

Priporočamo