Kim Kardashian: Nadomestna mama za 45.000 dolarjev

Kim Kardashian: Nadomestna mama za 45.000 dolarjev (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
25. 9. 2017

Starleta Kim Kardashian in njen soprog Kanye West želita imeti veliko družino. Dva otroka jima nista dovolj, imela bosta še tretjega ...

Starleta Kim Kardashian (36) in njen soprog Kayne West imata že dva otroka, štiriletno hčerko North West in sina Sainta, ki bo decembra dopolnil dve leti. Ker pa si par želi imeti veliko družino in tretjega otroka in ker so zdravniki Kim odsvetovali tretjo nosečnost, sta začela razmišljati o nadomestni mami.

In vse skupaj sta že realizirala. Objavila sta, da je nadomestna mati že noseča in da bo za to svojo 'uslugo' prejela 45.000 dolarjev. Marsikdo bi pomislil, da bi lahko dobila veliko več, a take naj bi bile običajne cene nadomestnih mam. Tako vsaj zatrjujejo odvetniki, ki so specializirani za tovrstne zadeve. Taka je cena, če je ženska že bila noseča. Če pa gre za nadomestno mamo, za katero je to prva nosečnost, so cene nekoliko nižje od - 30 do 35.000 dolarjev. Par je dolgo iskal primerno nadomestno mamo, nato pa sta se obrnila na agencijo, ki je sprožila ves postopek.Otrok pa naj bi se rodil januarja 2018. Znan je tudi že spol otroka, na svet naj bi prijokala deklica.

Seveda pa ni kar tako nositi pod srcem otroka Kim Kardashian, zato je ženska, ki ga nosi, pod strogim nadzorom in zaščito. Če gre verjeti virom blizu Kim, naj bi žensko varnostniki varovali 24 ur na dan. In kdo je pravzaprav njena nadomestna mati? Imela naj bi 20 let in prihaja iz San Diega. Je torej mlada, povsem zdrava in v dobri kondiciji. Vseeno pa Kim zahteva, da se zdravo prehranjuje, ne sme jesti surovih rib, prepovedala ji je tudi barvati lase. Kim sicer mladenki povsem zaupa, vseeno pa ničesar ne želi prepustiti naključju in ko sama ne more paziti, ali živi po pravilih, morajo to početi drugi.

Kim je po ropu, ki ga je doživela v Parizu, mnogo bolj v skrbeh za svojo družino in posledično tudi mnogo bolj previdna. Nekaj časa se sploh ni pojavljala na socialnih omrežjih, zdaj sicer se, a bolj diskretno kot prej. Poleg tega ne želi, da bi se razvedelo, kdo je nadomestna mati njenega tretjega otroka, kje je in tudi natančnega dne poroda verjetno ne bo razkrila. Sicer pa se celotni klan Kardashian veseli novega dojenčka v družini, ki je že tako in tako številna.

Sandra Bratuša