Kim Kardashian: 'Naša družina je imela težko leto'

Kim Kardashian: 'Naša družina je imela težko leto' (foto: E! Entertainmen) E! Entertainmen
18. 9. 2012

Na televiziji E! Entertainment lahko vsako nedeljo ob devetih zvečer že spremljate novo sezono resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian (Keeping up with the Kardashians). Ena od članic zvezdniške družine, Kim Kardashian, je spregovorila o tem, kaj vse nas čaka v novi sezoni, in odgovorila na komentarje tistih, ki je ne marajo.

Story: Kakšen je vaš značilni videz?

Urejanje las mi povzroča kar precejšnje težave, zato imam navadno spete v čop ali pa si jih ravnam. Moj značilen videz pa je prečka na sredini in valoviti lasje, vendar si takšne pričeske žal ne znam oblikovati sama. Po obisku frizerja zato zelo pazim, da si ne uničim frizure. Kar zadeva ličenje, so mi všeč zadimljene oči. Ženske v Dubaju so naličene podobno, in ko sem bila tam, kar nisem morala nehati strmeti v njihove lepo naličene oči. Veliko uporabljajo črtalo in poudarjajo trepalnice - tako kot jaz.

Story: Kateri arabski modni oblikovalec pa vas ta hip najbolj navdušuje?

Obožujem libanonskega modnega oblikovalca Zuhairja Murada, sicer pa sem bila navdušena nad vsemi oblikovalci, ki sem jih spoznala v Dubaju. Tam sem dobila tudi navdih za svojo kolekcijo nakita.

Story: Katera zvezdnica je vaša vzornica?

Sophia Loren. Nikoli ni skrivala svojih oblin, ostala je zvesta sama sebi. Sophia je zares moj idol.

Story: Kaj pa menite o zgodbah v medijih o zvezdnicah, ki vas menda ne marajo? Jemljete to bolj za šalo ali vas prizadenejo?

Tega ne jemljem resno. Tisti, ki naj me po pisanju medijev ne bi marali, so večinoma moji prijatelji. In vedno, kadar kaj takšnega pricurlja v javnost, me pokličejo in vsi vemo, da so objave naravnost smešne.

Story: Kakšen pa je bil recimo vaš odziv na pripombe igralca Daniela Craiga? (Družino Kardashian je pred kratkim javno označil za idiote, op. a.)

Lahko rečem, da nikoli ne govorim o ljudeh, ki jih osebno nisem spoznala. Včasih si nekoga, preden ga spoznaš, res predstavljaš popolnoma drugače, vendar svoje mnenje o človeku izrazim šele po tistem, ko ga spoznam. Igralčeva izjava me ni preveč prizadela, saj ni eden izmed mojih prijateljev. Mislim, da je najbolje, da si takrat, ko nimaš o človeku za povedati nič lepega, tiho. Zavedam se, da vsem pač ne moreš biti všeč. Zato ostajam zvesta sama sebi, trudim se biti dobra oseba in vse delam z dobrimi nameni. S tem, kaj drugi delajo in govorijo, pa se ne obremenjujem.

Story: Kateri je najbolj neumen trač, ki ste ga slišali ali prebrali o sebi?

Verjetno ta, da sem s poroko zaslužila 20 milijonov dolarjev. Če bi bilo to res tako, potem bi se poročila vsaj 20-krat.

Story: Ob koncu zadnje sezone vašega resničnostnega šova je bilo precej težkih trenutkov. Lahko v novi sezoni pričakujemo, da se bodo stvari tudi za vas obrnile na bolje?

Tudi producenti, s katerimi sodelujemo v oddaji, so mi zdaj na snemanju nove sezone povedali, da so prav čutili, kako sem bila konec prejšnje nesrečna, in da si sploh nisem bila podobna. Ampak zdaj je drugače. Pravijo, da sem spet stara jaz, pravzaprav izboljšana, bolj zabavna jaz.

Story: Menda je bila za vso vašo družino minula sezona precej težka ...

Zagotovo je naša družina preživela težko leto. Vendar nas je to še bolj bližalo, kar se bo lepo videlo tudi v novih oddajah. Kourtney se bo pripravljala na prihod novega dojenčka, videli boste, kako moji mali sestrici odraščata, veliko minut pa bo posvečenih tudi odnosu med mojo mamo in Bruceom. Epizode smo podaljšali s pol na eno uro in tako boste lahko videli še več.

Kim Kardashian

Story: Kakšna sta za vas popoln zmenek in popoln moški?

Popoln moški je zagotovo takšen, ki razume moj način življenja in ki ga ne moti moja kariera. Mora biti pozoren, dober, imeti mora lepe zobe in majhna ušesa. Idealen zmenek pa je predvsem tak brez paparacev. Sicer pa sem zelo nezahtevna, zadovoljim se z obiskom kina in dobro večerjo.

Story: Ko sva že pri paparacih ... Sledjo vam prav povsod. Ste se njihovega spremstva že navadili?

Paparacev sem se navadila in večinoma ne prestopijo meje. Dokler ohranjajo primerno razdaljo, me ne motijo. Paparaci so nekaj, kar sem morala sprejeti kot del tega posla.

Story: Veljate za eno izmed najbolj seksi žensk, veliko pozornosti pa je pogosto posvečene vaši zadnjici. Da bi dokazali, da je naravna, ste jo celo slikali z rentgenom ...

Najprej hvala za kompliment. Tudi takšni komplimenti so tisto, kar me motivira in mi daje voljo, da redno telovadim in se pravilno prehranjujem. Ne moti me, da je moja zadnjica velikokrat v središču pozornosti. Z rentgenskimi posnetki pa sem hotela dokazati, da ne lažem, da je naravna.

Story: Poljski supermodel Joanna Krupa vas je napadla zaradi tega, ker v svojih butikih DASH prodajate krzno. Kako komentirate to?

Krzna že dolgo ne prodajamo več. Tega sploh ne bi komentirala drugače kot tako, da bi se morala Joanna Krupa pozanimati, o čem govori. Je pa res, da je to naredila hkrati s svojim novim resničnostnim šovom. In kaj je lepšega za dvigovanje gledanosti kot omenjanje družine Kardashian? Takoj sem jo spregledala in takoj sem vedela, za kaj gre. V butikih DASH krzna ne prodajamo in sploh ne vem, v čem je težava.

Story: Bomo v oddaji Zvezde plešejo lahko videli še kakšnega člana vaše družine?

To bi bilo zanimivo. Upam, da se bo kaj takšnega zgodilo. Mogoče bi lahko nastopili moji najmlajši sestri ali pa moja mama Kris. Ona bi bila super!

Story: Pred kratkim pa ste se preizkusili tudi kot igralka. Nam lahko kaj več poveste o tem?

K sodelovanju me je povabil Tyler Perry, film z naslovom Zakonska svetovalka pa prihaja na velika platna prihodnje leto.

Napisala Andreja Freyer, fotografije E! Entertainment

Značke: Kim Kardashian