Kim Kardashian nehote pokazala, kakšen je njen trik za vedno popolno postavo

Kim Kardashian nehote pokazala, kakšen je njen trik za vedno popolno postavo (foto: Profimedia) Profimedia
23. 8. 2018

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian se v javnosti vedno trudi pokazati svojo popolno podobo, a nedavno so jo vedno dežurni paparaci ujeli v kočljivi pozi, ko je bilo to najmanj potrebno.

Kim Kardashian nikoli ni skrivala, da je vedno na strogih dietah, s katerimi ohranja svojo vitko linijo in svoje popularne obline, ki osupljajo ves svet. A seveda si tudi Kim občasno nekoliko pomaga, da je njena postava v javnosti videti še bolj popolna.

Ko se je nedavno na Beverly Hillsu pojavila v kratki roza obleki, so jo paparaci ujeli v trenutku, ko je njena obleka polzela proti vrhu in nehote odkrila, da zvezdnica pod obleko nosi body steznik, ki ji pomaga do popolnosti oblikovati njeno postavo.

Body steznik je prva pomoč za številne zvezdnice, ki se na rdečih preprogah nikoli ne pojavijo brez njega, saj so z njegovo pomočjo večerne obleke na njih videti še bolj popolno. Body steznik pa nosijo tudi ostale sestre Kardashian, ki so prav tako znane po svojih bujnih oblinah in zapeljivih zadnjicah.