Kim Kardashian: Odpovedala rojstnodnevno zabavo

Kim Kardashian: Odpovedala rojstnodnevno zabavo (foto: Manja Stević) Manja Stević
Vir: Story
3. 11. 2016

Skoraj mesec dni je že minilo od dogodka v pariškem Hôtelu de Pourtalès, ko so zamaskirani moški sredi noči oropali Kim Kardashian West in iz njene hotelske sobe ukradli nakit, vreden 11 milijonov evrov, zgodba pa se še kar ni polegla. Policija še vedno nima osumljencev, o tem, kaj točno se je dogajalo tiste noči, pa je spregovoril 39-letni varnostnik Abdulrahman.

Filmsko zrežiran rop sredi Pariza je po pričevanju medijev tudi največji 'osebni' rop v Franciji, ki se je zgodil v zadnjih 20 letih. A zgodba, o kateri lahko preberete tisoč in en članek, poka po šivih, saj se je pojavilo veliko lukenj in vprašanj glede njenega poteka. Hotel, v katerem je bila nastanjena Kim, je bil v omenjeni noči skoraj popolnoma prazen, Kim pa prvič brez telesnega stražarja, ki ga je odslovila nekaj ur pred grozljivim dogodkom.

Hotel, ki je menda zelo priljubljen med zvezdniki, je imel izredno slab varnostni sistem, saj kode na vratih menda niso zamenjali že vrsto let, v neposredni bližini in tudi v notranjosti hotela pa ni bilo niti ene kamere. Tatovi, oblečeni v policijske uniforme, so v hotel prišli zlahka in pri tem najprej zvezali varnostnika, ki je želel nepridiprave odvrniti od ropa Kim Kardashian, saj je menda zaradi strahu pred tem, da je ne bi napadli, neutrudno trdil, da v hotelu ne biva nobena omembe vredna zvezda. Ker so mu zagrozili s pištolo, jih je naposled le pospremil do sobe, v kateri je spala zvezdnica resničnostnega šova. Kim so nemudoma izvlekli iz postelje, jo zvezali, ji zalepili usta in jo zaprli v kopalnico ter začeli brskati po njenih osebnih stvareh. Rop naj bi trajal malo manj kot eno uro, Kim pa naj bi, preden so jo zvezali, kričala, da naj jo pustijo živeti in da jim da vse, kar ima.

Po pričevanju varnostnika, ki zaradi varnostnih razlogov ni želel razkriti svojega priimka, se je pa veselo nastavil fotografskemu objektivu, je menda zvezdnica kričala: "Ne ubijte me, imam otroka!"

Nenavadno je, da Kim draguljev, ki jih tako rada razkazuje po družabnih omrežjih, ni pretirano zavarovala, saj so lopovi zlahka odnesli škatlo, v kateri je bilo nakita za pet milijonov evrov, vzeli pa so tudi njen zaročni prstan, ki naj bi bil vreden skoraj šest milijonov evrov.

Lopovi so se po končanem ropu z mesta zločina odpeljali z manjšimi mestnimi kolesi, in ne avtomobilom, Kim pa je po krajši izjavi nemudoma odletela iz Pariza v New York, kjer jo je pričakal njen mož Kanye West, ki je zaradi incidenta takoj prekinil koncert.

Zdaj je znova na turneji, medtem ko Kim po pričevanju prijateljev nič ne spi in hišo v Los Angelesu zapusti le, ko se odpravi na obisk k mami. Menda je živčna razvalina, saj nenehno podoživlja strašljivi rop, med katerim so ji grozili tudi s pištolo. Vedno prisotna Kim se je tako prvič v svoji karieri zaprla vase in se celo ne želi fotografirati ali dajati izjav. O tem, kako se počuti, so spregovorile njena mama in dve sestri, ki so enotne v izjavah, da Kim nikakor ni dobro in da bo trajalo kar nekaj časa, preden se stvari normalizirajo.

Kim, ki je prek družbenih omrežij vedno rada razkazovala svoje bogastvo in dragoceno kolekcijo nakita, bo od zdaj bolj previdna. Menda se Kim ne mudi vrniti v 'obtok' družabnih omrežij in na rdeče preproge, kar dokazuje tudi odpovedana zabava za njen 36. rojstni dan, ki naj bi potekala v Las Vegasu.

Napisala Manja Stević
Fotografije Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story44/2016

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 44/2016

Story 44/2016, od 27. 10. 2016