Kim Kardashian prepričana, da je njen sin reinkarnacija njenega pokojnega očeta

Le kdo je glavni v družini Kanye-Kardashian, po sliki sodeč Kim. (foto: Felipe Ramales/Splashnews.Com/Splash/Profimedia) Felipe Ramales/Splashnews.Com/Splash/Profimedia
10. 2. 2020

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian se je očitno vrgla tudi v bolj duhovne vode, ne samo poslovne.

Kim namreč pravi, da nekaj dokazov potrjuje njeno prepričanje, da je njen sin reinkarnacija njenega pokojnega očeta.

Oboževalci šova Kardashianovih vedo, da Kim občasno obišče kakšnega napovedovalca usode ali pa razne medije. Nekajkrat so slavne sestre tudi gostovale v oddajah, ki jih vodijo vedeževalci.

Kim pa že nekaj časa pravi, da je njen sin Psalm West reinkarnacija njenega pokojnega očeta, Roberta Kardashiana starejšega. Nekaj strokovnjakov za paranormalno ji je potrdilo, da čutijo močno povezavo med pokojnim očetom in Psalmom.

Zvezdnica je opisala izkušnjo njegove varuške. "Morala sem odpotovati, res sem rabila varuško za Psalma. A ona je morala oditi na proslavo ob rojstvu otroka in ga ni mogla paziti. Rekla sem ji, da ga lahko odpelje s seboj, kar je tudi naredila. Na tej zabavi je do nje prišla ženska in jo vprašala, ali je otrok njen. Odgovorila je, da ni. Potem jo je ženska prosila, naj otrokovi mami pove, da je otrok reinkarnacija enega člana njene družine."

Kim še trdi, da tudi drugi člani njene družine čutijo to povezavo. Sama pa v reinkarnacijo ni verjela, dokler ni začutila povezave med Psalmom in pokojnim očetom.

Priporočamo