Kim Kardashian presenetila z nadvse elegantnim videzom!

Kim Kardashian presenetila z nadvse elegantnim videzom! (foto: Profimedia) Profimedia
17. 9. 2019

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian slovi kot ženska, ki rada pokaže veliko gole kože in se ponaša s svojimi oblinami. Za slednje se govori, da niso zgolj plod garanja v telovadnici in zdrave prehrane, ampak tudi kirurške pomoči.

A tokrat je presenetila svoje oboževalce in se za spremembo pojavila precej spodobno oblečena. Še več: kritiki in modni poznavalci so se strinjali, da je tokrat pokazala veliko mero dobrega okusa. Odločila se je za dolgo, črno večerno obleko, ki je lepo poudarila njeno postavo, pri tem pa ni pokazala preveč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beauty 💝 #kimkardashian #emmyawards

A post shared by Style_Sapphire (@style_sapphire) on

Udeležila se je namreč podelitve nagrad Creative Arts Emmy in se z elegantno obleko izognila (novemu) modnemu kiksu. Lepotica je požela pozornost v maksi obleki, ki je bila oprijeta.

Kim Kardashian

Znano je, da kjerkoli se pojavi, Kim izzove pozornost s svojim videzom. To pa je odlična promocijska poteza, zato ne čudi dejstvo, da se vedno potrudi in si nadene kakšno kreacijo, ki je ne nosi nobena druga povabljenka ali udeleženka dogodka.

A pogosto se zgodi, da pozabi na dober okus in pokaže preveč gole kože. Tisti, ki so enako pričakovali tudi tokrat, so se ušteli ... Kim se je odločila, da bo poosebljala eleganco. In to ji je uspelo.