Kim Kardashian pripravila zabavo ob prihodu otroka in obdarila prijateljice

Kim Kardashian pripravila zabavo ob prihodu otroka in obdarila prijateljice (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2019

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian in njen mož Kanye West bosta kmalu čertič postala starša - otroka bosta dobila s pomočjoo nadomestne mame, sak Kim zaradi zdravstvenih težav ne sme več zanositi.

Ob tej priložnosti je Kim pripravila zabavo ob prihodu otroka, nanjo pa je povabila svoje prijateljice in družinske člane.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have no doubt @kimkardashian will be an amazing mom of 4 bc she got the 4 of us to hold still + be quiet for 30 whole mins for a sound bath. 🍼🥁🧸

A post shared by Founder/Hairstylist/DogMom (@jenatkinhair) on

Med drugimi so se zabave udeležile Chrissy Teigen, Paris Hilton in tudi slavne Kimine sestre. Kim je za udeleženke tudi organizirala skupinsko uro joge, tako da so lepotice uživale v vadbi na svežem zraku. A to ni vse - Kim je za gostje pripravila dragocena darila: domov so odšle z natikačami znamke Yeezy, ki jih je oblikoval Kayne West in sicer stanejo kar 155 dolarjev. Prav tako so dobile darilne vrečke, polne lepotnih izdelkov znanh blagovnih znamk.

Gostje so paru hotele pomagati pri izbiri imena njunega novega družinskega člana, tako da so na posebno tablo zapisale svoje predloge. Zaenkrat še ni znano, če sta se Kim in Kayne odločila za katerega od teh imen.