Kim Kardashian priznala, da Kanye godrnja zaradi njenih slik!

Kim Kardashian priznala, da Kanye godrnja zaradi njenih slik! (foto: Profimedia) Profimedia
22. 11. 2018

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je znana še po tem, da na družbenih omrežjih pogosto objavlja svoje fotografije, ki so na meji dobrega okusa. Zdaj pa je končno priznala, da njen mož Kanye West ni ravno najbolj srečen zaradi njenega početja.

"Včasih pomislim, da bi morala biti bolj konservativna s slikami na družbenih omrežjih, ker si tako želi moj mož, potem pa hočem celemu svetu pokazati, da se dobro počutim v svoji koži," pravi Kim.

Kim Kardashian

Če jo marate ali ne, je Kim prava zvezda Instagrama, kjer ima več kot 120 milijonov oboževalcev. Zato morate priznati, da je to prava umetnost, saj je že več kot desetletje prisotna pred TV-zasloni. Ko pomislimo, da smo videli že vse, pa nas Kim vedno znova zna presenetiti. Med nedavnim gostovanjem v šovu Ellen DeGeneres pa je zvezdnica priznala, da ima zaradi provokativnih slik pogosto težave z možem. Kanye West nad njimi namreč ni najbolj navdušen.

"Take slike ga motijo. Pogosto sem zaradi tega v težavah, saj se Kanye vznemiri zaradi njih. V bistvu gre za situacijo 50:50. Po eni strani hoče, da sem taka, kakršna sem in da se pri tem zabavam, hkrati pa ga to zelo moti," je pojasnila Kim.

No, ne dvomimo, da se bosta zakonca med seboj že zmenila, do takrat pa nas bo Kim brez dvoma presenetila s še kakšno potezo. In fotografijo.

Priporočamo