Kim Kardashian je rodila pred kamerami

Kim Kardashian rodila v zadnji epizodi serije Keeping Up With Kardashians (foto: eonline / twitter) eonline / twitter
28. 10. 2013

Družina, ki je slavna zato, ker je slavna, je kamere povabila tudi v porodnišnico.

Seveda objektivov niso spustili vse do porodnega kanala Kim Kardashian, tako da je samo rojstvo deteta North West (otroku je namreč ime North, priimek pa je prejel po očetu Kanye Westu) in prvo crkljanje z očetom Kanyem ostalo skrito, se pa je preko Twitterja pokazalo nekaj utrinkov tik pred porodom, gledalci šova pa so lahko kasneje sledili sestri Khloe, ki se poda do hiše na plaži, da Brucu poda vse informacije. 

Tako izvemo, da Kim sprva ni bilo jasno, da mora med porodom potiskati, potem pa je dojela koncept in srečnemu paru se je uspešno rodila hčerka North. Potem se odpre še debata o pumpanju mleka iz dojk in kako Kanye s tem nima nobenega problema. Je pa res kerlc.

Kim se bo sedaj lotila vadbe, kot smo lahko slišali, da bo čim prej svoje telo spravila v red, ker se namerava v kratkem slikati za Playboy. Želi namreč pokazati, da je po rojstvu otroka še vedno seksi. Ker je to očitno izredno pomembno.

Ob tem doda, da bo družinica z otrokom skrbela, da bodo imeli malce več zasebnosti, sama pa bo še naprej za svoje oboževalce ostala "odprta knjiga".

Več o seriji Keeeping Up With Kardashians pa na eonline.com.

Priporočamo