Kim Kardashian: Rop v Parizu pustil posledice

Kim Kardashian: Rop v Parizu pustil posledice (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
23. 10. 2016

Starleta Kim Kardashian je še vedno preplašena in paranoična, saj je rop, ki ga je doživela, v Parizu pustil posledice. Ne more pozabiti groze, ko so roparji vdrli v stanovanje, jo zvezali in zaprli v kopalnico ter pobrali za okoli osem milijonov evrov nakita.

In zaradi vseh teh dogodkov ter strahu, ki so ji ga nagnali v kosti, je 35-letna Kim odpovedala veliko rojstnodnevno zabavo, ki bi jo morala imeti v klubu Hakkasan v Las Vegasu.

Njena sestra, 32-letna Khloe, je bila pred kratkim gostja oddaje Ellen DeGeneres in je razkrila, da je njena sestra še vedno globoko pretresena, in kadar je sama, ima okoli sebe pravo četo varnostnikov. Šlo naj bi tako daleč, da je Kim poiskala tudi strokovno pomoč zaradi travm, ki jih je preživela ob ropu. S klubom, v katerem bi morala praznovati rojstni dan, ima pogodbo, po kateri bi se morala v njem pojaviti štirikrat na leto, in ena teh priložnosti je bil tudi njen rojstni dan. Glede na okoliščine so ji tokrat pogledali skozi prste. Očitno s praznovanjem svojega rojstnega dne nima največ sreče, saj ga je lani zasenčil škandal, ko je Lamar Odom, nekdanji soprog Khloe Kardashian, padel v komo v bordelu, kjer je popival in preživel konec tedna. Vseeno pa je imela tematsko zabavo za rojstni dan. Vsakemu povabljenemu je obesila okoli vratu nosečniški trebuh, tako da so bili noseči vsi.

Kim se po ropu še vedno ni oglasila medijem, pa tudi na družabnih omrežjih ni več aktivna, kot je bila nekoč. Marsikdo ji tudi očita, da je kar sama lepo izzivala z objavami vse bogatije, ki jo obkroža. Poleg tega so roparji lahko iz njenih objav videli, kje je in s kom. Šele pred dnevi se je spet oglasila, a zelo skromno in tudi na Twitterju sledi le majhnemu številu ljudem, samo 106, njej pa sledi več ko 48,5 milijona ljudi.

Ko so Kim prvič po ropu fotografi ujeli, kako zapušča svojo hišo v Los Angelesu, je bila njena podoba povsem drugačna, kot smo je vajeni. Na sebi namreč ni imela izzivalnih oblek, temveč je imela oblečeno temno dolgo črno majico s kapuco. Sicer pa se starleta bolj ali manj zadržuje doma, s soprogom in otrokoma, sestre in mama pa jo redno obiskujejo. Vse svoje obveznosti je preložila za nedoločen čas in jasno je, da še nekaj časa ne bo tista stara Kim, kot jo poznamo, če sploh.

Priporočamo