Kim Kardashian v karanteni nima časa ne za tuširanje, kaj šele za krtačenje las

Kim Kardashian v karanteni nima časa ne za tuširanje, kaj šele za krtačenje las (foto: Profimedia) Profimedia
21. 4. 2020

Ameriška resničnostna zvezdnica Kim Kardashian toži, da ima v času karantene komaj kaj časa zase, saj ga večino porabi za svojo družino in predvsem vzgojo otrok.

Resničnostna zvezdnica Kim Kardashian je v svojem nedavnem intervju za Refinery 29 povedala, da je čas samoizolacije za njo pravi izziv, saj ji vzgoja treh otrok in šola na daljavo vzameta večino časa.

Zvezdnica priznava, da je v času karantene povsem opustila svoje dnevne lepotne rituale, saj za kaj takega preprosto nima časa. "Večino dni se nimam časa niti počesati, kaj šele stuširati. Povsem drugačna situacija je, ko istočasno skrbite doma za tri otroke in urejate vse, kar se dogaja okoli vas," je dejala izčrpana zvezdnica, ki ima karantene že pošteno dovolj.

"Moji lasje so v teh dneh pravi kaos, mislim, da sem si v času samoizolacije dvakrat nanesla make up in da sem se tudi počutila tako, kot da imam stvari v življenju zares urejene," je v smehu dejala Kim.

Zvezdnica že komaj čaka, da bi se življenje vrnilo v nekoliko bolj normalne tirnice in da bi se otroci znova vrnili v šolske klopi.