Kim Kardashian: Vdrla je na fantovščino

Vir: Story
2. 8. 2011

Ameriška starleta Kim Kardashian se je prejšnji teden v Las Vegasu s prijateljicami zabavala na svoji dekliščini. Pred skokom v zakonski jarem s košarkarjem Krisom Humphriesom je še zadnjič proslavila samski stan, na fantovščini pa je nepričakovano obiskala tudi bodočega moža.

Tridesetletna zvezdnica, ki je postala prepoznavna predvsem zaradi svojih ženskih atributov, z vrha zvezdnic z najlepšo zadnjico pa je izpodrinila celo latino divo Jennifer Lopez, bo konec avgusta v Kaliforniji večno zvestobo prisegla pet let mlajšemu zaročencu Krisu Humphriesu, sicer priljubljenemu košarkarju v Ligi NBA. Še preden se podata v zakonske vode, pa sta si oba privoščila divji zabavi, na katerih seveda ni šlo brez striptiza, o čemer pa se je zaljubljeni parček sporazumno dogovoril že prej.

Ker pa se je Kim s prijateljicami zabavala v lasvegaškem priljubljenem nočnem klubu Tao, njen zaročenec pa s svojimi znanimi košarkarskimi kolegi v sosednjem klubu Lavo, so se dekleta odločila, da jih bodo presenetila. Ker se okoli športnikov skoraj vedno sučejo lepe predstavnice nežnejšega spola, jih je seveda zanimalo, koliko se je fantovska družba ob neomejenih količinah alkohola dejansko sprostila.

Kim je v klub vstopila ravno v trenutku, ko je njen bodoči mož, že rahlo okajen, na odru plesal z didžejem, v rokah držal mikrofon in z njim zabaval množico. Čeprav sta se že pred zabavama dogovorila, da bosta zadnje dni samskega življenja preživela ločeno, pa postavni športnik svoji dragi ni prav nič zameril, ko jo je zagledal na vhodu lokala.

Prav nasprotno, saj je takoj pritekel do nje, jo pozdravil in pred vsemi ponosno poljubil. Skupaj sta se v VIP-prostoru zabavala le skromnih deset minut, potem pa je temnolasa lepotica fantom prepustila, da se zabavajo po svoje.

Dekleta so se tako sredi noči vrnila na svojo dekliščino, ki jo je za Kim organizirala njena mlajša sestra Khloe. Skupaj z najstarejšo sestro Kourtney sicer vse tri nastopajo v resničnostnem šovu Keeping Up with the Kardashians. Sestri sta bodočo nevesto že na začetku poskušali spraviti v zadrego, saj si je morala nadeti svetlečo tiaro in trak živo rožnate barve, na katerem je pisalo ‘Samska, a ne za dolgo’.

Na zabavo je bilo povabljenih njenih 20 najbližjih prijateljic, med drugim tudi igralka LaLa Vasquez, stilistka Simone Harouche in manekenka Brittny Gastineau, slavja pa se je udeležila tudi nevestina mama Kris. Vse so morale svoje koktajle piti skozi slamice, ki so bile oblikovane v obliki moškega spolnega uda, takšne oblike pa je bila tudi torta, s katero so se posladkale na koncu večera.

Družba se je ob teh detajlih neizmerno zabavala, nič kaj sramežljivo pa so pozdravile tudi slačifanta manjše rasti. Ta jih je s svojim plesom na mizi sicer bolj nasmejal do solz, kot jih je razvnel. Ker so vse tri sestre zvezdnice resničnostnega šova, so jih kamere seveda spremljale na vsakem koraku, Kim pa si bo lahko ogledala tudi posnetke, ki so jih naredili na fantovščini njenega bodočega moža. Lahko le upamo, da na njih ne bo kaj takega, zaradi česar bi si Kim premislila in odpovedala poroko.

Uresničile so se ji sanje: Podaril ji je diamantni prstan

Šestindvajsetletni košarkar je maja, po le šestih mesecih skupne ljubezni, Kim presenetil z romantično snubitvijo, pri kateri je pomagala tudi njena mama Kris Jenner. Ob prihodu domov jo je pričakal v spalnici, pokleknil pred njo in zaprosil z razkošnim diamantnim prstanom, ki so ga oblikovali prav zanjo.

Kim je bila nad tem tako šokirana, da sprva niti ni vedela, kaj se ji je zgodilo, ko pa se je zavedla in odgovorila pritrdilno, so se ji uresničile sanje. Pozneje istega večera so veselo novico v družinskem krogu proslavili na večerji, pred restavracijo pa sta Kim pričakala dva ponija, odeta v bleščice, kar si je želela že kot otrok, mama pa ji je tokrat izpolnila to željo.

Nova Story že v prodaji

Story