Kim Kardashian z bizarno sado-mazo opravo pritegnila nemalo šokiranih pogledov: Je to moda?!

Kim Kardashian z bizarno sado-mazo opravo pritegnila nemalo šokiranih pogledov: Je to moda?! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 9. 2021

Marsikdo je ob tem čudaštvu samo dvignil obrvi, številni pa so se zgražali.

Zvezdnica resničnostnega šova Kim Kardashian je minuli konec tedna prispela v New York, ki velja za eno od svetovnih prestolnic mode, in takoj šokirala s svojo modno izbiro. Paparaci so jo ujeli v sado-mazo opravi, ki jo je sestavljala še črna usnjena maska s srebrnimi zadrgami - nosila jo je na glavi.

Kim Kardashian

Tuji mediji poročajo, da je 40-letna zvezdnica spet padla pod modni vpliv svojega kmalu nekdanjega soproga Kanya Westa, s katerim pa še vedno poslovno sodelujeta. Črna maska naj bi bila ena od Westovih najnovejših obsesij. V zadnjih nekaj tednih je namreč z maskami na obrazu promoviral svoj novi album Donda, očitno pa se je Kim odločila, da mu pri tem pomaga.

Sicer pa je v New York prispela v družbi mame Kris Jenner in njenega fanta. Coreyja Gambla, ter starejše sestre Kourtney Kardashian. Ob vsem tem je nekaj zelo jasno: Kim je prava mojstrica, ko gre za pritegovanje pozornosti, in za to je očitno pripravljena narediti marsikaj - tudi nositi črno usnjeno masko.

Priporočamo