Kim Kardashian z družino obiskala Armenijo: Kritizirali so jo, ker se je ob tej priložnosti krstila

Kim Kardashian z družino obiskala Armenijo: Kritizirali so jo, ker se je ob tej priložnosti krstila (foto: Profimedia) Profimedia
14. 10. 2019

Kim Kardashian, zvezdnica resničnostnih šovov, je pred kratkim obiskala Armenijo, domovino prednikov njenega očeta. 

Armenijo je obiskala skupaj s svojimi otroki, prejela pa je tudi sakrament v Ečmijadzinski stolni cerkvi. Sicer so sestre Kardashian zelo ponosne na armenski rod po očetovi strani.

"Hvala Armeniji za nepozabno potovanje. Blagoslovljena sem, ker sem krščena skupaj z mojimi otroki v glavni stolni cerkvi v Armeniji, ki jo imenujejo tudi Vatikan armenske apostolske cerkve. Ta cerkev je bila zgrajena leta 303," je zapisala v objavi na družbenem omrežju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏼 🕯

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Poleg otrok (North, Saint, Chicago in Psalm) so Armenijo obiskali še njena najstarejša sestra Kourtney s svojimi otroki.

Njeni oboževalci so zapisali, da jih veseli njen obisk Armenije, saj so tam njene korenine, a vsi pa niso bili navdušeni. Nekateri so prepričani, da se je samo hotela prilizovati tamkajšnjim prebivalcem. "Tega res ne rabiš. V Armeniji te ne spoštujejo, ker ste jih osramotili, namen tega krsta je, da bi bila drugim všeč," je zapisal eden od njenih sledilcev.