Kim Kardashian za rojstni dan od moža dobila čudovito darilo - milijonsko donacijo v njenem imenu!

Kim Kardashian za rojstni dan od moža dobila čudovito darilo - milijonsko donacijo v njenem imenu! (foto: Profimedia) Profimedia
24. 10. 2019

Zvezdnica resničnostnih šovov Kim Kardashian je pred kratkim praznovala 39. rojstni dan. Med številnimi darili, ki jih je dobila, ji je največ pomenilo darilo njenega moža, Kanya Westa.

V njenem imenu je namreč podaril milijon dolarjev v dobrodelne namene. Lani jo je presenetil in pokazal svojo romantično plat - odigral ji je romantično pesem v sobi, polni cvetja. Letos pa je presegel vsa pričakovanja.

Kanye je podaril milijon dolarjev organizacijam, ki si prizadevajo za reformo zaporniškega sistema. Seveda se je Kim hitro pohvalila z dejanjem moža na svojem Twitter profilu.

"Prejela sem čudovita darila od svoje družine, a Kanye je v mojem imenu podaril milijon dolarjev humanitarnim organizacijam, ki se borijo za reformo zapora. Zelo sem srečna," je zapisala Kim.

Sicer pa si je Kim za rojstni dan privoščila dobro zabavo - minuli vikend je se sestrami uživala v Palm Springsu v Kaliforniji, potem pa še v dobri večerji v družinskem domu.