Kim Kardashian: Zaljubljena v nogometaša?

1. 4. 2010 | Vir: Lea
Deli

Na obzorju je novo ljubezensko razmerje, glavna akterja pa sta starleta Kim Kardashian in nogometaš Wayne Bridge.

Britanec, ki je pred kratkim polnil medijske stolpce, ker ga je punca varala z njegovim bivšim soigralcem Johnom Terryjem, je seksi Kim spoznal v VIP-separeju nekega nočnega kluba v Miamiju, kjer sta si izmenjala telefonski številki. Po trditvah prijateljev branilca angleškega prvoligaša Manchester Cityja se Wayne v zadnjem času niti za sekundo ne loči od mobilnega telefona, saj si kot kakšen najstnik vse dni in noči izmenjuje SMS-sporočila s prsato Kim.

“Prezgodaj je še govoriti, a ona mu je s svojo simpatijo in prekrasnim videzom brez dvoma izvabila nasmešek na obraz. Wayne komaj čaka, da Kim pride v mesto, da bi se lahko spet dobila,” je izjavil neimenovan nogometašev prijatelj in dodal, da naj bi starleta že ta teden obiskala London.

Glede na to, da je Kim pred nekaj dnevi prekinila dolgoletno zvezo z zvezdnikom ameriškega nogometa Reggiejem Bushem, lahko predpostavljamo, da je pomembno vlogo v tej zgodbi odigral prav Wayne. Razmerje med Kim in Reggiejem naj bi bilo že nekaj časa v globoki krizi, številka mobilnega telefona angleškega nogometaša pa je bila verjetno le še pika na i.