Kirstie Alley: Končno shujšana in srečna

Vir: Story
19. 9. 2012

Kirstie Alley je nekoč veljala za pravo seks bombo. Bila je ena izmed lepših igralk Hollywooda, ki pa se je pozneje začela otepati odvečnih kilogramov. Jojo efekti diet so jo pahnili v globoko krizo, poleg tega sta ji propadla tudi dva zakona ...

Šlo je že tako daleč, da ji je pred nekaj leti celo John Travolta hotel plačati zdravljenje oziroma hujšanje pod nadzorom. A očitno je morala Kirstie sama čez vso kalvarijo hujšanja. Za povsem novo postavo se tako lahko zahvali oddaji Zvezde plešejo, v kateri je sodelovala pred kratkim. S pomočjo plesa in z zdravo prehrano ji je uspelo izgubiti kar 45 kilogramov.

"Počutim se, kot bi se znova rodila. Prej mi je bilo povsem jasno, da moram shujšati, a se najbrž sploh nisem zavedala, kako grozno sem videti," je pred kratkim povedala v nekem intervjuju. In svojo novo postavo je ta 61-letnica ponosno pokazala na newyorškem tednu mode, kjer se je sprehodila po modni brvi kot manekenka za kreacije modnega oblikovalca Zanga Toia.

Kirstie Alley v ljubezni ni imela velike sreče, in to naj bi bil v prvi vrsti razlog, da je začela iskati uteho v hrani. Njen prvi mož je bil Bob Alley, s katerim sta začela hoditi v srednji šoli in je bil njen daljni bratranec. Poročila sta se leta 1970, ločila pa sedem let pozneje.

Njen drugi mož je bil Parker Stevenson, poročila sta se leta 1983, ločila pa leta 1997. Imata dva otroka Williama Truja in Lillie Price, nad katerima imata skupno skrbništvo.

Igralka je imela precej čudne metode zapeljevanja, predvsem pa je vedno rada gledala za mladimi fanti. Vabila jih je na večerje, ki jih je seveda plačevala, pošiljala SMS-sporočila in jim obljubljala, da jim bo priskrbela vloge. Marsikdo je podlegel, a vse skupaj seveda ni moglo biti dolgoročno.

Zdaj, ko je zadovoljna s seboj in bolj samozavestna, smo prepričani, da bo našla ljubezen zase in ne bo več obupano iskala nekoga, ki bi ji namenil pet minut pozornosti.

Nisem mislila na seks

"Nisem si bila všeč, ko sem bila debela, a si nisem mogla pomagati. Vsaj v nekem obdobju ne," priznava Alley, ki dodaja, da tudi ni imela nobene želje po seksu. Zdaj sicer pravi, da še ni povsem zadovoljna s svojim videzom, a da se ji je volja do seksa vrnila in da je že pripravljena na novega moškega v svojem življenju: "Prvič natančno vem, kaj si želim ... Želim si, da bi se noro zaljubila v pogumnega in samozavestnega moškega."

Že lani, ko je nastopala v oddaji Zvezde plešejo, se je zapletla v kratko romanco z raperjem Shaniceom Boydom, ki je imel rosnih 21 let. No, nehala sta, ker jo je motilo, da še vedno živi pri svoji mami ...

Kirstie

Cilj: 63 kilogramov

Kristie pojasni, da še ni na cilju, saj želi doseči 63 kilogramov, da bo lahko spet zapeljiva v bikiniju. "Bolj se bom morala potruditi," pravi, zato se je tudi odločila, da bo sodelovala tudi v tej sezoni oddaje Zvezde plešejo.

Svoje izkušnje je opisala v avtobiografski humoristični nanizanki Fat Actress. Zdaj se je odločila, da bo najela tudi osebnega trenerja in s svojega jedilnika izključila vse mastne jedi. Leta 2007 je imela pogodbo z nekim podjetjem za hujšanje, uspelo ji je shujšati s 100 na 66 kilogramov (visoka je 172 centimetrov). A ko je pogodba potekla, se je vrnila k svojim starim slabim navadam in ves trud je bil zaman.

Napisala Sandra Bratuša, fotografije Getty Images

Značke: Alley Kirstie

Nova Story že v prodaji

Story