Kirstie Alley: Po sorodno dušo v Italijo

Kirstie Alley (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
12. 6. 2013

Hollywoodska zvezdnica Kirstie Alley namerava poletni dopust preživeti pri naših zahodnih sosedih, kjer bi – kot trdijo njeni prijatelji – rada našla novega fanta.

"Prepričana je, da se bo zaljubila, če bo šla v Italijo, rada bi našla mlajšega moškega, ki bi obogatil njeno ljubezensko življenje," pojasnjujejo prijatelji 62-letne igralke.

Kirstie ima za sabo dva ponesrečena zakona. Z Bobom Alleyjem je v zakonu preživela sedem let, s Parkerjem Stevensonom, s katerim ima 20-letnega Williama in 18-letno Lillie, pa je po zakonskih vodah plula 14 let.

"To, da je sama vzgajala otroka, za Kirstie ni bila nobena težava, zdaj, ko sta odrasla in ko sta se odselila od doma, pa se počuti osamljeno, zato si silno želi najti sorodno dušo," pravijo njeni prijatelji.

Ste vi svojo sorodno dušo že našli? Po kitajskem horoskopu jo imamo prav vsi ljudje. Takšno osebo na videz srečamo povsem slučajno, toda privlačnost, ki jo začutimo do nje, težko zanemarimo. Če se moramo od sorodne duše posloviti, jo tudi zelo težko pozabimo.

Več izveste v članku Kaj je skrivnost sorodnih duš?