Kje je Melania Tump? Od božiča je ni bilo na spregled v javnosti!

Kje je Melania Tump? Od božiča je ni bilo na spregled v javnosti! (foto: Profimedia) Profimedia
18. 1. 2019

Zaradi nove blokade, ki jo izvaja ameriška vlada in se tako upira predsedniku Donaldu Trumpu, je brez pomožnega osebja ostala tudi prva dama, ki je ni bilo na spregled v javnosti vse od božiča.

Melania Trump je ostala brez polovice pomožnega osebja zaradi še ene blokade ameriške vlade. Več kot tri četrt zaposlenih v Beli hiši ne prihaja v službo. V Melaniini ekipi je 10 ljudi, trenutno pa jih je kar 5 na neplačanem dopustu.

Njena tiskovna predstavnica Stephanie Grisham je to potrdila, dejala je, da jim primanjkuje pomožnega osebja. Zato je Bela hiša trenutno zaprta za obiske turistov in za druge dogodke, poročajo tuji mediji.

Prva dama ZDA se v javnosti ni pojavila od 26. decembra, na družbenih omrežjih pa je aktivna. Na svojem Twitterju je 13. januarja objavila sliko zasnežene Bele hiše.

Taka poročila samo dokazujejo, da se ameriška javnost še kako zanima za življenje predsedniškega para. Ne dvomimo, da bo Melania Trump, ko se pojavi na kakem javnem dogodku, spet pritegnila pozornost s svojo eleganco.