Knjiga Pippe Middleton polom

Pippa Middleton (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lea
4. 4. 2013

Pred kratkim je Pippa Middleton izdala knjigo o tem, kako organizirati zabavo, ki je ne bo mogoče tako hitro pozabiti. Knjigi je dala naslov Celebrate in čeprav je mislila, da bo postala knjižna uspešnica, se je zgodilo ravno nasprotno.

V prvem tednu so prodali le 2000 izvodov knjige. Sodelovanje z njo pa je prekinil tudi njen agent David Godwin. V uradni izjavi je zapisal, da s Pippo ne sodeluje več, da pa ji želi vso srečo pri nadaljnjih projektih.

Pippa's Friday Night Feasts

In kaj bo počela zdaj? Kljub polomu, ki se je zgodil s knjigo, je sestra vojvodinje Kate očitno vseeno zanimiva. Tako so se pri britanski kulinarični reviji Waitrose Kitchen magazine odločili, da ji ponudijo kolumno. Pisala bo o petkovih nočnih pojedinah, kolumna pa se bo imenovala Pippa's Friday Night Feasts.

Številni so sicer skeptični, kaj bo lepotička sploh znala napisati, glede na to, da je bil v njeni knjigi eden izmed nasvetov res zelo bizaren in kar malce komičen. Napisala je namreč, da so zaradi svoje velikosti purani primerni za slavja, kjer se zbere več ljudi.

Več o tem, kaj počnejo člani britanske kraljeve družine, preberite v članku: Kaj počneta sestri Middleton.

Priporočamo