Ko se zvezdniški pari šaljivo zbadajo na Instagramu

Ko se zvezdniški pari šaljivo zbadajo na Instagramu (foto: Jackie Brown/Splash/Profimedia) Jackie Brown/Splash/Profimedia
Vir: Story
26. 1. 2020

Pravijo, da če je ljubezen zaklad, je ključ do tega zaklada smeh. Ti zvezdniški pari vsekakor skrbijo, da je v njihovih sproščenih romantičnih razmerjih dovolj smeha, svoje humoristične vragolije pa tu in tam radostno delijo na družbenih medijih.

Če ne verjamete pregovorom, pa verjemite znanosti. Raziskave, s katerimi so iskali povezave med humorjem in inteligenco, so namreč pokazale, da bo ženska bolj verjetno postala romantično zainteresirana za moškega, če mu jo bo uspelo (večkrat) nasmejati. Razlogi, ki so jih ob tem podali avtorji študije na Univerzi v Kansasu, so popolnoma logični. Humor recimo nakazuje na bolj družabno in prijetno osebnost, hkrati pa smeh med partnerjema pomaga tvoriti močnejšo čustveno vez in je tako pomemben del dolgotrajnega odnosa. Seveda pa ne smemo spregledati, da moški humor uporabljajo tudi kot strategijo preverjanja, ali ženska kaže kakšne zanesljive znake zainteresiranosti. Naslednji zvezdniški pari dokazujejo, da je povezanost s humorjem vsekakor zanesljiva pot za dolgotrajno srečo v dvoje.

Kristen Bell in Dax Shepard

Dax Shepard se je odločil, da si pusti brke, in Kristen Bell je to videla kot odlično priložnost, da njegove podnos­ne poganjke na duhovit način predstavi svetu. Na Instagramu je objavila črno- belo fotografijo Daxa v postelji in pripisala: “Očka je mamici za materinski dan podaril metlo za maternico.”

Dax ji ni ostal dolžen in ji je tako kmalu sledil z objavo, v kateri se v bazenu objema s Kristen in delfinom, spodaj pa je pripisal: “Tale fotografija je nastala pred skoraj 10 leti. Pogosto se sprašujem, ali sem se pravilno odločil. Delfin nima svojega profila na Facebooku, zato ne morem zares vedeti.”

Ko pa si je Kristen Bell izbrala pletenje za nov konjiček, je Dax v tem videl še eno odlično priložnost za šalo na Insta­gramu in napisal: “Pravijo, da se moški poročijo z ženskami, ki so kot njihove mame. Jaz sem se očitno poročil z nekogaršnjo babico.”

Blake Lively in Ryan Reynolds

Ryan Reynolds je znan šaljivec, in ko so paparaci v javnost poslali fotografijo njegove žene Blake Lively, oblečene v nadvse vprašljivo kombinacijo tekstilnih izdelkov, je Ryan to hipno objavil na svojem Instagram profilu in le pripisal: #nofilter (brez filtra).

Seveda pa Ryan rad izkoristi tudi bolj elegantne trenutke, da nasmeji svojih 34,1 milijona sledilcev. Tako je recimo leta 2017 za ženin rojstni dan objavil fotografijo, s katere jo je skoraj v celoti odrezal, in napisal: “Vse najboljše moji izjemni ženi.” In dobil 1,7 milijona všečkov.

Kim Kardashian in Kanye West

Vsi imamo svoje mnenje o družini Kardashian, a Kim se je že davno priučila ignorirati zlobne jezike in začela bolj sproščeno nastopati tudi na socialnih omrežjih. Leta 2015 je objavila fotografijo z možem Kanyejem Westom, na kateri oba delujeta zelo resno (Kanye ima celo nekoliko navzdol obrnjena usta) in zapisala: “Resnično sva se imela dobro na podelitvi grammyjev.”

Jessica Simpson in Eric Johnson

Zvezdniška blondinka je rojstni dan svojega moža Erica Johnsona (poročila sta se leta 2014) izkoristila, da se še malce pošali na račun njegovega priimka. Beseda 'johnson' se v pogovorni angleščini včasih uporablja tudi kot evfemizem za penis, zato je Jessica napisala: »Vse najboljše Eric Johnson!!! Hvala, ker si mi dal najbolj seksi pornografsko ime. Z ljubeznijo, tvoja žena, Jessica Johnson.«

Chris Hemsworth in Elsa Pataky

Mišičasti Thor se včasih rad pošali na svojem profilu na Instagramu, kar je k šaljivim in iskrenim objavam spodbudilo tudi njegovo ženo Elso, sicer špansko manekenko, igralko in filmsko producentko. Takole je nabildanega Chrisa fotografirala med vožnjo in zapisala: “Nehaj napenjati mišice, Chris, ogabno je!! Nehaj bildati roke.”

Chrissy Teigen in John Legend

Mojstra socialnih medijev, ki se ves čas odkrito šalita na lasten račun, sta prav posebna ljubljenca spletnega občinstva. Chrissy je na primer takole zapisala, ko je med selitvijo našla Johnovo zgodnjo glasbeno edicijo, ko se je podpisoval še kot John Stephens: “Simultano razpakiram škatle in vlagam ločitvene papirje.”

Chrissy prav tako vestno skrbi, da njen dragi ostane z nogami na tleh. Po še enem njegovem akademskem dosežku je zapisala: “Moj dragi je dobil še en častni doktorat! Tudi jaz jih imam cel kup, ampak se s tem ne hvalim kar naprej.”

Brez skrbi, tudi John si jo kdaj z veseljem privošči. Kot tule, ko jo je našel v stari fotografski zgodbi publikacije Esquire in pripisal: “Klasična Chrissy. Vedno dela nekaj na vrtu.”

Nova Story že v prodaji

Story