Ko veliki zvezdniki kupujejo božična darila ... so ta resnično velika

Ko veliki zvezdniki kupujejo božična darila ... so ta resnično velika (foto: Instagram/Ddp Usa/Profimedia) Instagram/Ddp Usa/Profimedia
Vir: Story
21. 12. 2019

Nekateri zvezdniki se za čas božičnega obdarovanja vsekakor predajo svojim dekadentnim okusom in bajnim proračunom. S čim se torej za božič obdarujejo ljudje, ki že imajo vse?

Louis Vuitton za Stormi

Stormi Webster, hčerka Kylie Jenner in Travisa Scotta, je bila pretekli božič stara že skoraj leto dni – kar pomeni, da absolutno potrebuje svojo lastno torbico Louis Vuitton. Tako je bila vsaj prepričana teta Kim Kardashian, ki je za vse deklice v klanu (še Dream, True in Chicago) med potovanjem po Japonski kupila male torbice Louis Vuitton. Nabavljeno robo je Kim radostno razkrila na Instagramu, Kylie pa je januarja nato objavila še filmček, v katerem Stormi uživa s svojim novim modnim dodatkom.

Lutka za Ryana

Leta 2015 je Blake Lively svojemu možu Ryanu Reynoldsu za božič podarila odštekano lutko po navdihu superheroja Deadpoola, ki ga Ryan igra v istoimenskem filmu. Lutko so ji po naročilu izdelali pri podjetju Adora Wools. Ryan je darilo objavil na Instagramu in se pošalili, da nič ne zaželi veselega božiča bolje kot Deadpool s čimičango v roki, medtem ko jaha enoroga, odetega v usnjene hlače z razporkom na zadnjici.

Seksi kuharica za Zaca

Tako nagajivo darilo za Zaca Efrona bi pričakovali od kakšnega njegovega igralskega kolega, recimo Hugha Jackmana ali Dwayna Johnsona, a leta 2015 je Zac Efron kuharico z naslovom Penis Pasta, ki vsebuje kopico receptov za jedi, ki vključujejo testenine v obliki moškega uda, prejel od svoje – mame. Pa si mislite, kar želite.

Puloverji za Oprahine kužke

Oprah Winfrey je za božič leta 2014 od televizijskega voditelja Jimmyja Fallona prejela darilo, ki ga je oklicala kar za najboljše darilo vseh časov. Poslal ji je namreč simpatične puloverje z božičnimi motivi, krojene za njene štiri kužke.

Veliko sira za Chrissy

Kako diši ljubezen, raje ne sprašujte lepotice Chrissy Teigen. Za božič leta 2015 je namreč od svojega dragega moža, sicer vrhunskega glasbenika Johna Legenda, prejela gigantski kolut sira. In ne, John ni obupno slab v izbiranju daril za svojo ženo – Chrissy si je že dolgo želela prav to darilo. »Izpolnile so se mi življenjske sanje,« je zapisala. Zanimivo, če ne kar malce čudaško.

Beli poni za Lady Gaga

Dobršen odstotek predšolskih deklic verjet­no sanja, da bi jih na božično jutro pred vrati pričakal ljubek bel poni. Lady Gaga je te sanje tudi doživela. »Danes mi je bil na prag dostavljen beli angel z nebes,« je zapisala na Instagramu. Impresivno darilo je za božič leta 2015 dobila kar od svoje založbe Interscope Records.

Unikatna Birkin torbica za Kim

Kim Kardashian si vsekakor zasluži popolnoma unikatna darila. Tako unikatna, da se človek vpraša, kaj naj z njimi sploh počne. Eno takšnih čudes je prejela za božič leta 2013, ko ji je Kanye West pod smrečico položil torbo Birkin z nič kaj sramežljivo poslikavo izpod rok Georgea Condoja. Za torbico je Kanye odštel 16.000 dolarjev (okoli 14.500 EUR).

Lamborghinija za moža in hčerko

Bogat je božični čas pri Kardashianovih. Leta 2013, ko je Kanye West svoji Kim Kardashian podaril dragoceno torbico Birkin, je Kim zanj in za njuno hčerko North (mimogrede, to je bil njen prvi božič) kupila dva lamborghinija! Možu tistega pravega, North pa nekoliko manjšo različico.

Velikanski prstan za Kylie

Leta 2015 je po medijih završalo o morebitni zaroki med Kylie Jenner in Tygo, ko se je Kylie na Instagramu pohvalila s svojim božičnim darilom – prstanom z velikanskim draguljem, ki je uspešnega raperja olajšal za solidnih 33.000 dolarjev (okoli 30.000 EUR).

Nova Story že v prodaji

Story