Koliko v dolarjih "tehtata" Kim in Khloe Kardashian? Cifre so vrtoglave!

Koliko v dolarjih "tehtata" Kim in Khloe Kardashian? Cifre so vrtoglave! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 12. 2019

Že vrabci na strehi čivkajo, da se članice klana Kardashian - Jenner kopajo v denarju. Natančen znesek njihovega premoženja verjetno pozna samo njihov računovodja, a tuji mediji so se lotili ocenjevanja neto vrednosti premoženja posameznih članov znane družine, pa tudi njihovih partnerjev.

Po seznamu, ki so ga pripravili pri Forbesu, je ženska, ki je zaradi Instagrama zaslužila največ, prav 23-letna Kylie  Jenner. Sledi ji kar 117 milijonov ljudi, največje premoženje pa je pridobila s pomočjo svoje kozmetične blagovne zamke Kylie Cosmetics, s sponzorstvi in s sodelovanjem v resničnostnem šovu.

Kylie Jenner

39-letna Kim Kardashian naj bi po ocenah tujih medijev imela kar za 350 milijonov dolarjev premoženja, letos pa je končala na 26. mestu ameriških najbolje plačanih zvezdnikov. Večji del dohodkov je pridobila s svojo kozmetično linijo KKW Beauty, s sponzorstvi in s sodelovanjem v resničnostnem šovu.

Njen mož, 42-letni Kanye West, je uspešen reper, oblikovalec in producent, s svojo blagovno znamo Yeezy pa je lani zaslužil kar milijardo dolarjev. Njegovo premoženje sicer ocenjujejo na 250 milijonov dolarjev.

Caitlyn Jenner, ki šteje 70 let, naj bi imela za 100 milijonov dolarjev premoženja. Denar si služi tudi z motivacijskimi govori, poleg tega pa nastopa v resničnostnih šovih. Nekaj cekinov se je nateklo tudi s pomočjo njene avtobiografije z naslovom The Secrets of My Life, ki je izjemno dobro prodajana.