Komičarka Ellen DeGeneres razkrila, da jo je očim zlorabljal

Komičarka Ellen DeGeneres razkrila, da jo je očim zlorabljal (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2019

Svetovno znana komičarka in voditeljica priljubljenega šova, Ellen DeGeneres, je poosebljena vedrina. A je pred kratkim razkrila, da ji v življenju res ni bilo lepo.

V intervjuju z Davidom Lettermanom je namreč dejala, da jo je očim spolno zlorabljal, ko je imela 15 let.

Grabil jo je za prsi in pri tem trdil, da preverja, ali ima kakšne zatrdline. Ko je to zaupala mami, ki je bolehala za rakom, ji slednja ni verjela. "Ko je bila mama na poti, je dejal, da je zatipal zatrdlino na njenih prsih in da mora preveriti še moje. Takrat še nisem vedela ničesar o človeškem telesu, tudi tega ne, da vse prsi niso enake, zato mu je prepričevanje uspelo," pravi Ellen. 

A se ni ustavil samo pri tem. "Enkrat je skušal vdreti v mojo sobo, a sem razbila okno in pobegnila. Nisem hotela povedati mami, saj sem jo skušala zaščititi." Ko je vse skupaj končno zaupala mami, ji ni verjela. Z očimom je ostala še dolgih 18 let, a je na koncu vseeno dojela in ga zapustila.

Ellen še pravi, da je jezna nase, ker je bila preslabotna, da bi se uprla. Svojo zgodbo pa je razkrila zato, da opozori druge punce. Njeno sporočilo je, da nobeno dekle ne sme dovoliti nekaj takega. Danes je njena mama polna izgovorov, pravi Ellen in dodaja, da bi morala ščititi sebe, ne pa mamo.

Ellen je danes v srečnem zakonu z igralko Portio de Rossi. Poročeni sta že več kot deset let.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri