Se spomnite igralca iz 'Inšpektorja Rexa'? V zvezi je z dvema ženskama, vsi pa živijo z njegovo mamo

3. 7. 2024
Deli

Gedeon Burkhard se je zaradi svojega ljubezenskega življenja pred časom znašel v središču pozornosti.

Gedeon Burkhard ima v srcih mnogih gledalcev posebno mesto. Bil je eden izmed številnih inšpektorjev v priljubljeni avstrijski seriji 'Inšpektor Rex', ki je spremljala preiskave zločinov z ljubkim dodatkom - Rexom, nemškim ovčarjem, ki je rad jedel sendviče in je bil pogosto junak zgodbe. Samo serijo so začeli predvajati pred 30 leti, Burkhard pa bo te dni praznoval 55. rojstni dan. 

Čeprav svoje življenje skriva stran od oči javnosti, se je lani znašel v središču pozornosti, in to zaradi svojega ljubezenskega življenja. Igralec je namreč razkril, da je v srečni zvezi z dvema ženskama. Skupaj živita v Berlinu in priznal je, kako deluje skupno življenje. "Ne gre samo za spolnost, ampak za uravnoteženo in globoko povezanost v vseh pogledih," je povedal igralec za nemško revijo Bunte.

Profimedia

Priznal je, da je zaljubljen v dve ženski, Sascho Veduta in Ann-Britt Dittmar. Gedeon pravi, da je bila njegova mati sprva skeptična glede trojčka. Kasneje pa je začela živeti pri njih. "Ne morete si predstavljati, da se je moja mama, ki ni bila vedno navdušena nad mojima dekletoma, zaljubila v obe," je izjavil. Kasneje je v pogovoru za nemško revijo razkril, da je njihova edina 'težava' velikost postelje. Namreč, običajna postelja velikosti 1,80 metra v skupni spalnici postaja premajhna. 

Poleg uspešne serije 'Inšpektor Rex', ki ga je proslavila, se je kasneje izkazal v filmu 'Nemilosrdni barabe', kjer je igral skupaj z Bradom Pittom, februarja letos pa je izšel tudi kratkometražni film 'My Method', v katerem igra Burkhard.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek