KONČNO! Jennifer Lawrence in Chris Martin ujeta skupaj!

Uživata. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 9. 2014

Vroč zvezdniški parček so paparaci ujeli na letališču. V Los Angeles sta se namreč vrnila z zasebnim letalom, tam pa sta veselo razpoložena čakala na avto.

Medtem ko golobčka romantično hodita na zmenke, pa Chrisova bivša menda svojega nekdanjega moža strogo nadzoruje.

Čeprav sta se Gwyneth Paltrow in Chris Martin odločila za ločitev, ima namreč igralka še vedno nadzor nad življenjem pevca skupine Coldplay. Med drugim določa, koliko časa bo preživel z njo in njunima otrokoma.

Bivša

Svetlolasa hollywoodska zvezdnica je menda sicer navdušena, da je igralka Jennifer Lawrence nova ženska v Chrisovem življenju, a meni, da mora glasbenik še naprej veliko časa preživljati predvsem s hčerko Apple in sinom Mosesom.

In tako je posebej zanj izdelala urnik, na katerega je uvrstila čas, ki ga mora nameniti njej in otrokoma. Chris je menda jezen, ker ima njegova bivša še vedno tolikšno moč in vpliv nanj.

Gwyneth

"Gwyneth ima še vedno nadzor nad njim, kar za njegova potencialna dekleta ni ravno privlačno. Za zdaj so stvari takšne, da nobena normalna oseba ne bi hotela biti del vsega tega," je situacijo opisal dobro obveščeni vir.