Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!

28. 6. 2024
Deli

Je na pomolu nova velika ločitev?

Po tem, ko je imel težave zaradi vožnje v pijanem stanju, zaradi česar je bil nedavno tudi aretiran, se zdi, da se 43-letni ameriški pevec Justin Timberlake srečuje s težavami tudi na zasebnem področju. Njegova žena, 42-letna igralka Jessica Biel, je bila te dni posneta v New Yorku, kjer trenutno snema svoj novi film "The Better Sister", in sicer brez poročnega prstana na roki. Čeprav je bila videti odlično razpoložena, je njena poteza sprožil špekulacije o zakonskih težavah, ki jih je, kot vse kaže, povzročila prav Justinova aretacija.

Policija je pevca zaustavila pred nekaj dnevi in ​​ga aretirala zaradi vožnje pod vplivom alkohola, novica pa se je s svetlobno hitrostjo razširila po svetovnih medijih. Policisti so ga videli, kako je z avtomobilom znamke BMW X7 prevozil stop znak, ne da bi upošteval prometne predpise. Iz policijskega poročila je razvidno, da je Justin zaudarjal po alkoholu, težko govoril in imel krvave ter steklene oči. Dan po aretaciji je bil Justin z lisicami na rokah odpeljan na sodišče, kjer je deloval precej šokirano in zmedeno. Kmalu je prejel tudi kazen - prepoved vožnje po New Yorku za eno leto. Na prostost je bil izpuščen brez plačila varščine, na sodišču pa se mora ponovno zglasiti 26. julija.

Pevec, ki ga pogosto imenujejo "princ popa", je z Jessico poročen od leta 2012 in imata dva sinova - Silasa, rojenega aprila 2015, in Phineasa, rojenega leta 2020. Čeprav na prvi pogled Justin morda deluje kot utelešenje skrbnega očeta in moža, je bil v preteklih letih pogosto v središču škandalov, ki so korak za korakom rušili njegov ugled dobrega fanta. Večkrat je priznal, da je uporabljal droge in prekomerno užival alkohol, še posebej po tem, ko so ga ujeli v pristnem druženju z igralko Alisho Wainwright, kljub temu da je bil poročen z Jessico.

Po tem škandalu sta z ženo novico o drugi nosečnosti spretno skrivala pred javnostjo, da bi zaščitila svoj zakon. Takrat je Jessica prvič snela poročni prstan, vendar se je odločila dati možu drugo priložnost, se pobotala in prstan vrnila na roko, kjer je bil vse do zdaj. Justin se ji je takrat javno opravičil, priznal svojo napako in izrazil obžalovanje zaradi svojega vedenja. "Tiste noči sem preveč popil in obžalujem svoje vedenje," je dejal Justin po tem, ko so mediji objavili njegove fotografije z Alison.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek