Konec ljubezeni: Kylie Jenner spet samska

Konec ljubezeni: Kylie Jenner spet samska (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2019

Resničnostna zvezdnica Kylie Jenner se je nedavno razšla s svojim partnerjem Travisom Scottom s katerim ima ljubko hčerko Stormi.

Kylie Jenner je na nedavno poroko Hailey Baldwin in Justina Bieberja prišla sama, njenega partnerja Scotta Travisa pa ni bilo opaziti in številni so se začeli spraševati kaj se dogaja v razmerju slavnega para.

No, zdaj je jasno, ameriški mediji so se razpisali, da sta se mlada zaljubljenca že pred časom razšla in da si želita nekaj časa preživeti ločeno, kasneje pa se bosta odločila, če bosta še želela nadaljevati z svojim razmerjem.

Po pisanju ameriškega Elle naj bi se Kylie in Travis že nekaj časa trudila ohraniti njuno ljubezen, a sta se pred tedni odločila, da bosta za nekaj časa prekinila razmerje in si dala čas za razmislek kako naprej. Za slavni par to ni prva takšna pavza, saj sta v preteklosti že imela manjše krize, ki pa sta jih vse do zdaj uspela rešiti daleč od oči radovedne javnosti.

V začetku leta je tako odjeknila novica, da naj bi Travis prevaral Kyle, zvezdnica je namreč na njegovem telefonu našla sporočila njegove domnevne ljubimke. A sta do aprila uspela zgladiti vsa nesoglasja, kasneje pa sta si privoščila tudi romantično potovanje v dvoje. No, vse se zdi, da so med njima znova izbruhnila nesoglasja in kdo bi vedel ali bosta tudi tokrat uspela rešiti vse zamere in težave, ki ju trenutno pestijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#KylieJenner and #TravisScott have reportedly split 💔 Link in bio for everything we know so far.

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa) on

Priporočamo