Konec ljubezeni: Severina in Igor Kojić tik pred ločitvijo?

Konec ljubezeni: Severina in Igor Kojić tik pred ločitvijo? (foto: Primož Predalič, Goran Antley, Danijel Galić, Grega Gulin, Sandra Vitaljić, Pixsell) Primož Predalič, Goran Antley, Danijel Galić, Grega Gulin, Sandra Vitaljić, Pixsell
6. 12. 2018

Kdo bi vedel, koliko je resnice v tem, da naj bi se Severina in Igor Kojić ločevala? 

Srbski Kurir je na dan prišel z novico, da se Severina in Igor Kojić ločujeta, to pa naj bi bil tudi razlog, da Severina ni prišla na koncert svojega tasta, Dragana Kojića Kebe.

Igor in Severina naj bi se nedavno močno sprla, za vse pa naj bi bila kriva žena srbskega glasbenika Željka Joksimovića, Jovana Joksimović, ki je po pisanju Kurirja Severina ne more videti.

Zaradi hudega spora se Severina ni pojavila na koncertu Igorjevega očeta, vsaj tako trdi srbski Kurir.

A že bežen pogled na njen Instagram profil govori povsem drugačno zgodbo. Severina nedavno ni prišla niti na svoj koncert, ki ga je morala odpovedati zaradi viroze, ves čas pa na Instagramu objavlja fotografije z Zanzibarja, kjer sta se poročila s Igorjem in ki ga imata oba v čudovitem spominu. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Naše afričko vjenčanje ❤️❤️❤️ #tb #zanzibar #tanzania #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kdo bi vedel kakšna je prava resnica, dejstvo pa je, da so srbski mediji do zdaj že kar nekajkrat ločevali Severino in Igorja in morda gre tudi tokrat za povsem napačno informacijo, ki nima prav veliko skupnega z resnico.