Konec ljubezni med Catherine in Michaelom?

16. 8. 2013 | Vir: Story
Deli
Catherine Zeta Jones in Michael Douglas (foto: Profimedia)
Profimedia

V ameriških tabloidih so se pojavile govorice, da Catherine Zeta Jones in Michael Douglas nista več skupaj. Igralec naj bi se že izselil iz njunega skupnega stanovanja. 

Pa se končuje še ena pravljična zgodba Hollywooda. Skupaj sta bila sicer 15 let, od tega 13 poročena. Michael Douglas (68) naj bi se že izselil iz skupnega doma. Res je, da njuna zveza ni bila vseskozi idilična. V 15 letih sta imela kar nekaj vzponov in padcev ter preizkušenj, ki sta jih uspešno prebrodila.

Zdaj pa naj bi bil prav Michael tisti, ki je svojemu odvetniku dejal, naj ga enkrat za vselej izvleče iz tega zakona. In kje tiči vzrok za tak preobrat v ljubezenski zgodbi? Če gre verjeti pisanju ameriških časopisov, naj bi se Michael naveličal njenih psihičnih težav. Z njimi se igralka spopada že kar nekaj let, on pa nima več moči, da bi ji stal ob strani.

Catherine (43) je pred časom odkrito spregovorila o tem, da so ji diagnosticirali bipolarno motnjo. Zaveda se, da bo do konca življenja občasno potrebovala zdravniško pomoč. Nazadnje je bila na zdravljenju spomladi. V kliniki je preživela 30 dni. Gre za bolezen, pri kateri se depresivne faze, v katerih oseba čuti žalost, brezvoljnost in utrujenost, izmenjujejo z maničnimi fazami pretirano dobre volje in evforije.

Ko je Michael zbolel za rakom na grlu ...

Dejstvo je, da je bil par na preizkušnji že, ko je Michael zbolel za rakom na grlu. Takrat mu je Catherine vseskozi stala ob strani. Bolezen je uspešno premagal, v nekem intervjuju pa je izjavil, da je zbolel zaradi oralnega seksa z žensko, ki je imela virus HPV.

Zdaj sicer pravi, da tega ni rekel s temi besedami, a prepozno. No, oglasila pa se je tudi njegova bivša žena Diandra Douglas, da tega virusa nikoli ni imela. Neki ameriški zdravnik je ob tem povedal, da je oralni seks sicer mogoče do neke mere povezovati z rakom na grlu, a dejstvo je, da je Michael veliko pil in kadil, kar sta dva precej večja dejavnika tveganja pri nastanku te bolezni. "Obstaja veliko dejavnikov: genetika, okolje in virusi ..." dodaja zdravnik.

Elle

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

ElleSTORY 34/2013

Naročite se na revijo Elle:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 34/2013

Story Story 34/2013, od 13. 08. 2013