Konec ljubezni: Po tiho se je ločil tudi ta znani par, a sta to dobro skrivala

11. 7. 2024
Deli

Vse se zdi, da sta se ločila zelo spoštljivo in brez težkih besed.

Ameriški igralec Jason Momoa in Lisa Bonet, nekdanja zvezda sitcoma "The Cosby Show", sta zdaj tudi uradno ločena. Na sodišču v Los Angelesu sta v začetku tega tedna sporazumno končala zakon, brez spornih situacij. Dosegla sta dogovor o delitvi skupnega premoženja in se dogovorila, da bosta delila skrbništvo nad 16-letno hčerko Lolo Iolani in 15-letnim sinom Nakoa-Wolfom. Nekateri ameriški mediji so že na začetku tega leta poročali, da je bil njun zakon formalno prekinjen, vendar se zdi, da se je to zgodilo šele v ponedeljek, poroča AP.

Profimedia

Mnoge je pred dvema letoma šokirala objava, da se 44-letni Momoa in 56-letna Lilakoi Moon, kakor je pravo ime Lise Bonet, ločujeta, a sama nista pojasnila, kaj ju je konkretno razdvojilo. "Jason se osredotoča na svojo kariero in želi delati. Dosegel je uspeh, kar ga žene naprej in izpolnjuje. Lisa želi ostati v LA-ju in ni zainteresirana, da bi z njim potovala na snemanja. To se ne ujema z njenim življenjskim slogom ... Oddaljila sta se in želita si različne stvari," je dejal dobro obveščen vir za E!Online.

Igralec, ki se je proslavil z vlogo Khala Droga v seriji "Igra prestolov" in zvezda akcijskega filma "Najhitrejši in najnevarnejši", sta se poročila leta 2017 na intimni slovesnosti v Kaliforniji, spoznala pa sta se leta 2005 v jazz klubu v Los Angelesu. To je bil njegov prvi zakon, njen pa drugi. Lisa je bila namreč prej poročena z rock zvezdnikom Lennyjem Kravitzem, s katerim ima danes odraslo hčerko, hollywoodsko igralko in režiserko, Zoë Kravitz.

Zvezda filma "Aquaman" je medtem v ljubezenskem življenju obrnil nov list. To pomlad je potrdil, da je v zvezi z 32-letno portoriško igralko Adrijo Arjono. Nedavno se je, navdušen nad izkušnjami s snemanja svojega popotniškega motorističnega dokumentarca "On the Roam", pohvalil za Entertainment Tonight, da je tudi njegovi novi izbranki všeč vožnja na dveh kolesih.
"Moja dama se rada vozi. Ali obstaja boljši izgovor za še več objemov?" je zaključil Jason Momoa.

Preberite še:

Konec ljubezeni: Je mogoče, da se ločuje tudi ta zelo znani par? To je vse kar vemo!