Kourtney Kardashian na pragu 40 let in po treh porodih pokazala fantastično postavo

Kourtney Kardashian na pragu 40 let in po treh porodih pokazala fantastično postavo (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2018

Kourtney Kardashian ima pri 39 letih še vedno postavo, ki ji jo prav gotovo zavidajo tudi polovico mlajše predstavnice nežnejšega spola.

Številni so prepričani, da je resničnostna zvezdnica Kourtney Kardashian trenutno najlepša v klanu slavnih sester Kardashian. Težko je verjeti, da so za njo že trije porodi, saj njena postava vsa ta leta ostaja nedotaknjena.

Ko je nedavno zablestela na naslovnici revije GQ, je s svojo lepoto vse naravnost osupnila, njena postava je zares čudovita, obline so na pravih mestih in videti je, da se v svoji koži odlično počuti. "Rada sem povsem gola in ne sramujem se svojega telesa," je dejala Kourtney.

Fotografije je posnel slavni fotograf Michael Schwartz, na fotografijah pa se lepo vidi, da je Kourtney še kako poplačana za leta zdravega prehranjevanja in dejstva, da vsak dan pridno odhaja v telovadnico. "Najraje telovadim zgodaj zjutraj, ko so otroci še v postelji," je razkrila slavna mamica.

Verjetno pa je za njen čudovit videz malo zaslužen tudi njen mladi ljubimec. Kourtney trenutno ljubi 21 letnega Luko Sabbata, pred njim pa je bila v kratkem razmerju z alžirskim lepotcem Younesom Bendjimom.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@gqmexico

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on