Kourtney Kardashian tehta zgolj 44 kilogramov

Kourtney Kardashian tehta zgolj 44 kilogramov (foto: Profimedia) Profimedia
8. 5. 2018

Zvezdnica resničnostnih šovov Kourtney Kardashian ohranja izjemno vitko postavo, v nedavnem intervjuju pa je razkrila, kako ji to uspeva.

Kourtney Kardashian bo kmalu dopolnila 40 let, vsi pa se strinjajo, da je danes videti bolje kot kdajkoli prej.

V nedavnem intervjuju je zvezdnica, ki ima za seboj že tri porode, razkrila, da tehta zgolj 44 kilogramov, svojo prehrano pa do potankosti načrtuje.

"Moja prehrana je trenutno izjemno uravnotežena. Trudim se, da jem zdravo, ko sem doma in da vzdružujem pravilno mero organskega sadja in zelenjave. Izjemnega pomena pa so tudi zdrave maščobe in proteini. Ugotovila sem, da vse kar pojem izjemno vpliva na moje razpoloženje, na mojo kožo in na raven energije," je dejala.

Tekom dneva si privošči številne prehranske dodatke, ki ji pomagajo ohranjati vitko in mladostno podobo. "Zjutraj popijem kolagen, ki ga zmešam z vodo. Tekom dneva pa skušam popiti čim več vode, še posebej med treningi. Vsak dan si privoščim smoothie, ki mu dodam proteine, omega 3 maščobe in alge. V zadnjem času si tudi velikokrat privoščim solato, ki jo naredim sama. Moja solata je največkrat sestavljena iz avokada, kuhanega jajca, kumar in paradižnika. Popoldne rada v miru spijem vroči zeleni čaj in kaj malega prigriznem. Nedavno sem odkrila čips s čičeriko, ki ga naravnost obožujem. Za večerjo imam najraje lososa na žaru ali pa piščanca, pire s cvetačo in česnjem ter korenje in brokoli z belim rižem. Beli riž jem le zvečer, ker ga telo takrat najlažje prebavi," je še dodala.