Kourtney Kardashian uživala na počitnicah v Portofinu in ponosno pokazala svoje strije

Kourtney Kardashian uživala na počitnicah v Portofinu in ponosno pokazala svoje strije (foto: Profimedia Profimedia, Backgrid Usa) Profimedia Profimedia, Backgrid Usa
16. 8. 2019

Tudi zvezdnice resničnostnih šovov, med katere zagotovo spada Kourtney Kardashian, si poleti vzamejo oddih in si naberejo novih moči za nadaljnje podvige.

A paparaci ne počitvajo - slavne in znane skušajo ujeti v trenutkih, ko so sproščeni in v krogu svojih najbližjih. Tako so ujeli Kourtney med počitnicami v italijanskem Portofinu, kjer je uživala v družbi svojih najbližjih.

Kourtney

Kourtney sicer svoje zasebno življenje rada deli z javnostjo, tako da si s paparaci res ne beli glave. Tudi sama je veselo objavljala utrinke s počitnic na svojem Instagram profilu in na profilu njene strani Poosh, preko katere promovira zdrav slog življenja. Objavila je sliko v kopalkah, na kateri so vidne njene strije in zapisala, da je ponosna nanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Poosh away your pooch with these 5 simple moves. Link in bio for @amandaeliselee’s step-by-step instructions for each. #pooshthemoves

A post shared by Poosh (@poosh) on

Njene sledilce je navdušilo dejstvo, da fotografija ni obdelana, zato je požela številne pozitivne komentarje.

"Hvala, da si objavila to fotografijo. Spoštujem vsako žensko, ki pokaže svoje čudovito telo brez filterjev," se je glasila ena od pohval, ki jo je prejela Kourtney.