Kralj Karel ostaja neomajen in te želje princu Harry nikakor ne želi izpolniti

21. 2. 2024
Deli
Kralj Karel ostaja neomajen in te želje princu Harry nikakor ne želi izpolniti (foto: Profimedia)
Profimedia

Kralj Karel kot vse kaže ne bo popustil in zdi se, da Harryju ne bo izpolnil velike želje.

Čeprav si želi  kralj Karel popraviti odnos z mlajšim sinom, je kralj vseeno neomajen glede Harryjeve vrnitve kot delovnega člana kraljeve družine. Govorice, da bi se princ Harry vendarle lahko vrnil v London in spet bil delovni član kraljeve družine, vsaj dokler se ne konča zdravljenje njegovega očeta kralja Karla III., so zdaj povsem ovržene.

Potem ko so kralja Karla III posneli med odhodom k nedeljski maši v cerkev sv. Marije Magdalene v Sandringhamu, je postalo jasno, da do takšnega scenarija ne bo prišlo. Vir blizu palače trdi, da je kralj vztraja trdno pri svoji odločitvi, da za princa Harryja ni več poti nazaj, torej da nič ne more vplivati ​​na to, da bi spremenil svojo odločitev in mu omogočil, da ponovno postane delovni član kraljeve družine. .

A to ne pomeni, da 75-letni kralj Karel ni odprt za kakršne koli poskuse, da bi v bližnji prihodnosti popravil odnos s sinom. Kljub temu, da je Harry jasno povedal, da se bo vrnil, še posebej, če bi ga oče poklical, iz tega kot vse kaže ne bo nič. Na strani kralja Karla je tudi kraljev starejši sin, prestolonaslednik princ William, ki je dal vsem jasno vedeti, da brata ne želi videti v Londonu. Ni skrivnost, da imata princ William in princ Harry že dlje časa precej hladne odnose in zdi se, da jih tudi očetova bolezen ne bo kaj veliko spremenila.

Namesto da bi delil obveznosti, je princ William prevzel vse obveznosti, potem ko je nekaj časa preživel s svojima otrokoma in Kate Middleton, ki okreva po abdominalni operaciji. Vse se zdi, da je na kraljevem dvoru vse po starem in da Harryja tudi v prihodnje kaj veliko ne bomo videli na dvoru, saj mu kraljeva družina še vedno zelo zameri, ker jih je javno očrnil in povedal številne pikantne podrobnosti z britanskega dvora.

Preberite še:

 

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ