Princ Harry prišel v London, a tega udarca od očeta ni pričakoval, čisto nič mu ni lepo

9. 5. 2024
Deli
Princ Harry prišel v London, a tega udarca od očeta ni pričakoval, čisto nič mu ni lepo (foto: Profimedia)
Profimedia

V domovino je pripotoval sam, njegova soproga, Meghan Markle, ga tokrat ni spremljala.

Pred obeležitvijo desete obletnice iger vojnih veteranov - Invictus - na proslavi v Londonu, je princ Harry, sicer utemeljitelj iger, dobil jasno sporočilo iz Buckinghamske palače. Želel se je srečati z očetom, kraljem Karlom III., a iz te moke ne bo kruha, bi lahko rekli.

Kralj ima svoje obveznosti, ki pa jih ni mogoče prerazporediti ali odpovedati, zato srečanja s princem Harryjem ni bilo mogoče uvrstiti na urnik aktivnosti, so sporočili iz palače. Harry je bil zagotovo razočaran, saj je naredil čisto vse, da bi se le lahko srečal s svojim očetom.

V London je namreč pripotoval brez soproge Meghan Markle in njunih otrok, prilagodil se je očetovim željam. Poleg tega je javno objavil urnik svojega večdnevnega bivanja v Londonu - še pred potovanjem. To jasno govori o njegovih prizadevanjih, da bi vsaj za kratek čas videl očeta, ki okreva po zdravljenju raka.

Profimedia

Žal se njegovi upi ne bodo uresničili, saj očitno med očetom in Harryjem vlada prepad, ki se je le še poglobil in je očitno postal preglobok. Svojega očeta, kralja, je Harry nazadnje videl februarja, ko je prišel na zasebni obisk po operaciji. To so opravili v ugledni londonski kliniki.

Zaenkrat še ni znano, kdaj se bosta oče in sin vnovič videla. Vsekakor pa je vse skupaj zelo neprijetno in nenavadno, se vam ne zdi? Seveda se bodo zdaj vnovič vrstila ugibanja, koliko ima pri vsem skupaj za opraviti Meghan Markle, ki so ji v preteklosti že "naprtili" odgovornost za slab odnos očeta in sina ...

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk