Kraljeva biografinja se je razhudila: Meghan in Harry sta razvajenca!

Kraljeva biografinja se je razhudila: Meghan in Harry sta razvajenca! (foto: Profimedia) Profimedia
3. 4. 2020

Čeprav sta vojvodinja Meghan in princ Harry že pred časom sporočila svojo odločitev o opuščanju kraljevih dolžnosti, nekateri tega niso sprejeli z mirnim srcem.

Med slednje zagotovo spada kraljeva biografinja Angela Levin, ki je brez dlake na jeziku izrekla nekaj kritik na njun račun.

"Njune prioritete povedo veliko o njima. Vedeta se kot razvajena najstnika, ne pa kot odrasli osebi v srednjih letih. Harry je zaradi vsega postal nesramen in očitno je, da je pod stresom," pravi Angela v pogovoru za Daily Mail.

Dodala je še, da je princ poznal skorajda neprepoznaven. "Prepričana sem, da je znotraj zlomljen, saj je zapustil družino, svojo državo in dolžnosti, povezane z vojsko."

Po tem, ko sta s sinčkom Archiejem zapustila Veliko Britanijo in odšla v Kanado, kjer sta živela nekaj mesecev, sta se zaradi pandemije koronavirusa preselila v Los Angeles. "Mislila sem, da bosta dostojanstvena po selitvi v Kanado, a Vancouver sta zamenjala s Hollywoodom, saj je očitno, da Meghan hoče postati filmska zvezdnica," še trdi Angela.

Očitno je biografinji prav Meghan velik trn v peti, saj se je kar pošteno spravila nanjo, bi lahko dodali.

Priporočamo