Kraljeva družina je nenehna tarča kritik: Tokrat je bil na udaru mali princ George

Kraljeva družina je nenehna tarča kritik: Tokrat je bil na udaru mali princ George (foto: Profimedia) Profimedia
26. 8. 2019

Nekako smo vajeni, da se mediji pogosto obregnejo ob vedenje vojvodinje Meghan Markle, a zdaj so šli še korak dlje: pod drobnogledom javnosti so očitno tudi najmlajši člani kraljeve družine.

Konkretneje, gre za šestletnega sina princa Williama in vojvodinje Kate, za princa Georga.

Kot poroča Daily Mail, se je voditeljica Lara Spencer v oddaji "Good Morning America" malce skušala pohecati na račun Georga, a ji to ni najbolje uspelo. Predvajali so namreč prispevek o šolskih obveznostih malega Georga. Ta bo med drugim obiskoval tudi ure baleta.

Voditeljica je menila, da fantki pri teh letih ne uživajo najbolj v takih dejavnostih. "Princ William pravi, da ima George rad balet. Imam novico zate, princ. Videli bomo, kako dolgo bo to trajalo," je rekla voditeljica in pri tem skušala zadržati smeh. Britanska javnost pa ni bila navdušena nad njenimi besedami. Nekateri so voditeljico tudi okarali in ji sporočili, da ni v redu dajati take komentarje.

Ko je ugotovila, da se je zaradi svojih besed znašla pod plazom kritik, se je opravičila z besedami, da ni najbolje razmislila o zadevi, preden jo je pokomentirala.

Priporočamo