Kraljeva družina je prvič ravnala takole, jasen pa je tudi razlog za to

7. 8. 2023
Deli
Kraljeva družina je prvič ravnala takole, jasen pa je tudi razlog za to (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred kratkim je Meghan Markle praznovala svoj 42. rojstni dan.

Kraljeva družina letos ni javno čestitala Meghan Markle za njen rojstni dan, tako kot so to naredili v minulih letih. Ko gre za jubileje ostalih članov kraljeve družine, se redno oglasijo na družbenih omrežjih. V prejšnjih letih so ji vedno na tak način zaželeli vse najboljše, a tokrat pač ne.

Opa, Katarina Matejčič razkrila tisto, kar so se spraševali številni, odločila se je za ta korak!

Poznavalci kraljeve družine in oboževalci, ki budno sledijo njihovim objavam, menijo, da gre za dokaz zelo napetih odnosov med Meghan in Harryjem ter njegovim bratom Williamom, njegovo soprogo Kate, očetom kraljem Karlom III., njegovo soprogo Camillo, ki so se v minulih mesecih očitno še bolj zaostrili.

Čeprav so sodelavci kraljeve družine to pojasnili tako, da za rojstne dneve preko družbenih omrežij čestitajo samo zaposlenim članom kraljeve družine, se številni spomnijo, da so Meghan v preteklosti voščili na tak način. Morebiten razlog takega dejanja je ta, da je Harry v svoji avtobiografiji z naslovom Spare (oziroma Rezerva) ostro kritiziral kraljevo družino. Enako je ravnala Meghan v njunem dokumentarcu, ki so ga lani predvajali na Netflixu.

Gorski zdravnik Hans Sigl se je na prireditvi Zvezde na Vrbskem jezeru takole osramotil, tega ni nihče pričakoval

To je bil tudi prvi Meghanin rojstni dan po smrti kraljice Elizabete II in v času vladavine kralja Karla III., čigar kronanju sama ni prisostvovala. Sicer pa so fotografi Harryja in Meghan ujeli za njen rojstni dan v Montecitu. Bila ta nasmejana in dobro razpoložena.

BONUS VIDEO: Morda vas bo zanimal tudi ta pogovor, ki ga vodi Borut Pahor