Kraljeva družina je to hotela pomesti pod preprogo, a se je kljub temu izvedelo (ojoooj, no!)

4. 7. 2024
Deli

Britanska kraljeva družina je verjetno podobna drugim družinom, a z veliko razliko: vedno so izpostavljeni radovedni javnosti.

Vsekakor gre za družino, ki ima ogromen vpliv, kar pa ne pomeni, da njeni člani nimajo svojih skrivnosti. Za veliko se jih je izvedelo sproti, pač takrat, ko so se zgodile, čeprav bi njeni člani najraje videli, da vse skupaj konča nekje daleč stran od oči javnosti. No, pa ni.

Veliko različnih zgodb, v katere so vpleteni vplivni člani kraljeve družine, je mogoče zaslediti na svetovnem spletu, skupaj s teorijami zarot. A če zanemarimo slednje, se kaj hitro izkaže, da skrivajo marsikaj, kar res ni niti najmanj prijetno.

Med drugim tudi dejstvo, da sta bila kralj Karel in njegova sedanja soproga Camilla že dolgo časa ljubimca - tudi takrat, ko je bil poročen z Diano. Na plano je svoje čase prišla tako imenovana afera s tamponom. Le tri mesece po tem, ko sta sedanji kralj in Diana javno objavila, da se ločujeta, so na plano prišli njegovi telefonski pogovori s Camillo. Vse skupaj je bilo zelo ponižujoče za sedanjega kralja, saj so bili pogovori resnično zelo ...khm, intimni in žgečkljivi.

No, princesa Diana je ob vsem tem doživljala zelo hude čase. Po ločitvi so ji tudi pripisali vso krivdo za razhod, čeprav je bilo ravno obratno. Ko je bila noseča s princem Williamom, naj bi se celo vrgla po stopnicah. Imela je jutranje slabosti, borila se je z motnjo hranjenja.

V dokumentarnem filmu z naslovom Diana: In Her Own Words je tako dejala:  "Charles je rekel, da jokam kot volk, jaz pa sem rekla, da se počutim tako obupano in nisem nehala jokati. In rekel je: 'Ne bom te poslušal. "Vedno mi to počneš." Zato sem se vrgla po stopnicah." Res grozno, se vam ne zdi?

Tudi v odnosu med princem Williamom in valižansko princeso Kate Middleton niso vedno cvetele rožice. Oba bi rada videla, da potihnejo govorice o njegovem varanju, kar naj bi se dogajalo leta 2019. Pripisali so mu afero z Rose Hanbury, dolgoletno družinsko prijateljico. To naj bi se zgodilo, ko je bila Kate noseča z njunim tretjim otrokom, princem Louisom.

Tudi legendarna kraljica Elizabeta II, Williamova babica, je imela svoje skrivnosti (čeprav se je zdelo, da je steber družinske morale). Oboževala je dirkalne konje, prav tako pa je rada stavila nanje. No, to navdušenje nad stavami naj bi jo stalo vrtoglavih 6 milijonov evrov! Čeprav so v palači trdili, da je navdušena nad igrami nad srečo, so to zgodbo skušali prikriti. Očitno jim tudi to ni uspelo, če se je pojavilo v javnosti, kajne?

Preberite še: