Kraljeva družina se razburja zaradi reklame, v kateri trdijo, da Meghan jemlje tablete za hujšanje!

Kraljeva družina se razburja zaradi reklame, v kateri trdijo, da Meghan jemlje tablete za hujšanje! (foto: Profimedia) Profimedia
13. 8. 2019

Kraljeva družina je uporabila pravne ukrepe, da bi vojvodinjo Meghan Markle zaščitila pred lažno reklamo za tablete za hujšanje, s katero si podjetje prizadeva za hiter zaslužek.

Vojvodinja Meghan se je namreč znašla v spletni reklami za tablete za hujšanje, s pomočjo katerih naj bi se znebila odvečne teže po rojstvu malega Archieja. Gre za spletno kampanjo za "Kato Weight Loss" tablete, v kateri so uporabili slike vojvodinje pred in po nosečnosti.

V reklami še trdijo, da so ji tablete pomagale vrniti staro težo, saj je "tipično po hollywoodsko" obsedena s svojo kilažo.

Odzvala se je Buckinghamska palača, ki je po pravni poti zahtevala umik sporne reklame, poroča Sunday Mirror. "To nikakor ne drži in gre za izkoriščanje vojvodinjinega imena in obraza. Sprejeli smo pravne ukrepe za odstranitev reklame. Slednja je na nekaterih spletnih straneh objavljena kot novinarski članek z naslovom "Meghan Markle je v težavah, ker spet ne spoštuje kraljičinih ukazov." Sicer pa je članek poln njenih domnevnih citatov, ki seveda ne držijo.

Priporočamo